Ράνια Τζίμα: Απαντά πρώτη φορά για το viral βίντεο με το τσιγάρο στον αέρα του Mega

Η Ράνια Τζίμα πριν από λίγες εβδομάδες είχε μια πολύ άβολη στιγμή στο κεντρικό δέλτιο ειδήσεων του Mega.

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προλόγιζε ένα θέμα για τις αυξημένες τιμές στα super markets, προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα και το σχετικό βίντεο δεν προβλήθηκε σωστά, με αποτέλεσμα η κάμερα να εξακολουθεί να την καταγράφει.

Η Ράνια Τζίμα χωρίς να γνωρίζει ότι το βίντεο με το εν λόγω θέμα δεν προβλήθηκε όπως έπρεπε, πήρε στα χέρια της το ηλεκτρονικό της τσιγάρο για να καπνίσει.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μετά από λίγο αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και αμέσως κατέβασε το τσιγάρο κάτω από το τραπέζι του δελτίου, ενώ η αμηχανία στο πρόσωπό της ήταν εμφανής.

Η Ράνια Τζίμα απαντά για την άβολη στιγμή της στο δελτίο του Mega

Σήμερα το πρωί (24/9), η Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και απάντησε πρώτη φόρα για το εν λόγω στιγμιότυπο, το όποιο έγινε viral στα social media.

«Έγινα πάλι viral; Έγινα πάλι. Εντάξει, τι να πω; Καπνίζω. Δεν είμαι χαρούμενη που καπνίζω. Δεν είμαι περήφανη που καπνίζω. Παρακαλώ πολύ, μην καπνίζετε αν μπορείτε. Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι στόχος ζωής για μένα αυτό. Αλλά, και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι κανονικοί, που μπορεί να καπνίσουμε, να πιούμε ένα ποτό.

Δεν είμαστε γυάλινοι. Και τρώμε, και κοιμόμαστε, και καπνίζουμε. Είμαστε άνθρωποι. Δε βλέπω τι γράφεται για μένα στο twitter, δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Αν κάνω αυτή τη δουλειά, δε θα κάνω τη δική μου», είπε χαρακτηριστικά η Ράνια Τζίμα.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Το μήνυμα που έστειλε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη για την επιστροφή της στην τηλεόραση

Φαίη: «Πάλι σαν πρωινή αντιμετωπίζω την εκπομπή μου»

Μπέττυ Μαγγίρα: Ο λόγος που δεν θα πάει στον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου -«Μην κρατήσετε θέση και τζάμπα περιμένετε»

Keywords
Τυχαία Θέματα