Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Κώστα Βουτσά για τον θάνατο της Τζέσυς Παπουτσή «Έχουμε περάσει πολλά…»

Η Τζέσυ Παπουτσή χθες (1/7) ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι για τη «γειτονιά των αγγέλων», μετά από μια άνιση «μάχη» με την επάρατη νόσσο. Ο θάνατος της γνωστής ηθοποιού σκόρπισε τη θλίψη στην ελληνική showbiz και στους συναδέλφους της.

Ο Κώστας Βουτσάς μίλησε στην εκπομπή «Ξυπνάμε μαζί» για αυτή τη μεγάλη απώλεια και ομολογουμένως τα λόγια του ραγίζουν καρδιές!

«Για όλους μας τους ηθοποιούς, όλοι οι θεατρίνοι, έχουμε φοβηθεί, έχουμε εκπλαγεί,

έχουμε τρομάξει, έχουμε λυπηθεί πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη απώλεια ο χαμός της Τζέσυς Παπουτσή. (…) Έχουμε περάσει πολλά χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια μαζί της. Ήμασταν πολύ αγαπημένοι φίλοι. Με όλους ήταν αγαπημένη. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην αγαπούσε την Τζέσυ. Το δε γέλιο της, το εκρηκτικό που είχε που γέλαγε και ακουγόταν σε όλη τη σκηνή, σε όλη την πλατεία, αυτό ήταν το σημάδι που ξέραμε ότι αυτή η γυναίκα έχει μέσα της μόνο αγάπη και ελπίδα. Ήταν μια απώλεια τεράστια για το ελληνικό θέατρο. Δεν γίνονται τέτοιοι ηθοποιοί. Έχουμε πολύ καλούς ηθοποιούς, αλλά η Τζέσυ ήταν η ψυχή μας, ήταν η καρδιά μας. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ» είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς.

Δείτε ακόμη: Θλίψη: «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός ηθοποιός νικημένος από τον καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα