Προβλέψεις Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Το πρόγραμμα σας είναι πολύ περιορισμένο και έτσι δεν μπορείτε να κανονίσετε να πάτε για ένα ποτό με την παρέα σας και τον σύντροφο σας.Μέσα από αυτό αναμένεται να προκύψουν κάποιες μικρο παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνετε άλλους ανθρώπους να σας δώσουν προθεσμίες που δεν είναι ρεαλιστικές για το τι διακυβεύεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπέροχα νέα θα λάβετε σήμερα από αγαπημένα σας πρόσωπα και η χαρά σας θα

ναι τόσο μεγάλη που δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πρόοδος σε έναν προσωπικό στόχο επιβραδύνεται, αλλά είναι απλώς μια δοκιμασία, οπότε μην χάσετε τη συγκέντρωσή σας ή κάνετε κάτι ανόητο, όπως να σταματήσετε.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε σήμερα πολύ ενέργεια και θα περάσετε τον χρόνο σας στην κουζίνα ετοιμάζοντας ένα γεύμα για εσάς και τον σύντροφο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια επανεξέταση των ανθρώπων που έχετε γύρω σας θα κάνετε το προσεχές διάστημα μιας και βλέπετε περίεργες συμπεριφορές που σας απογοητεύουν.

ΖΥΓΟΣ

Απολαύστε τον ελεύθερο χρόνο σας κάνοντας κάτι που θέλετε εδώ και καιρό και δεν έχετε καταφέρει να το πραγματοποιήσετε.Μάλλον ήρθε η ώρα να το κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε να μην αποκαλύψετε τις στρατηγικές σας στους άλλους σήμερα, αλλιώς θα τους δώσετε τη δυνατότητα να περιορίσουν την ελευθερία σας και αυτό δεν θα είναι καλό για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και είστε και εσείς που αναρωτιέστε πως θα τα καταφέρετε όλα.Ώρα να χαλαρώσετε και να φτιάξετε το πρόγραμμα σας για να τα προλάβετε όλα και να σας μείνει και ελεύθερος χρόνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερηφάνεια ή η αμηχανία δεν πρόκειται να σας βοηθήσουν να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε … είναι όλα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συνάντηση ή μια άτυπη συζήτηση θα αποκαλύψει ένα πρόβλημα που μπορεί να κάνει τους ανθρώπους και εσάς να τρέχετε, αλλά θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να τους δώσετε μια πιο προσεκτική ματιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ψυχολογία σας σήμερα θα περάσει από διάφορες φάσεις γιατί καλείστε να αντιμετωπίσετε πολύ σημαντικές υποθέσεις και έχετε αγχωθεί

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα