Πυρετός προετοιμασιών: “Από τη στιγμή που η Υβόννη και ο Αντώνης αποφάσισαν να παντρευτούν πραγματοποιούσαμε διαρκώς…”

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ετοιμάζονται να ζήσουν τη πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 15 Σεπτεμβρίου, σε ιδιωτικό εκκλησάκι στη Βαρυμπόμπη.

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον γάμο τους, ο οποίος αναμένεται να συζητηθεί. Η Άντζυ Γεωργακοπούλου wedding

planner, ιδιοκτήτρια της «Οnly For You» και στενή φίλη του ζευγαριού ανέλαβε τη διοργάνωση και το στολισμό του γάμου, όπως είχε κάνει άλλωστε και με τη βάφτιση της κόρης τους, ενώ ο σχεδιασμός των προσκλητηρίων πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Atelier Invitations.

«Από τη στιγμή που η Υβόννη & ο Αντώνης αποφάσισαν να παντρευτούν πραγματοποιούσαμε διαρκώς ραντεβού με το ζευγάρι και τον φίλο και σύμβουλό τους Γιώργο Ντάβλα ώστε να φτιάξουμε το τέλειο πάρτυ!», αποκάλυψε η wedding planner.

Η Υβόννη πριν από λίγες ημέρες φωτογραφήθηκε με την wedding planner, Άντζυ Γεωργακοπούλου και τον Γιώργο Ντάβλα, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους, τις προετοιμασίες για τον γάμο!

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

“Υπήρξε μια πολύ δυνατή σκηνή στην κηδεία της Τζέσυς Παπουτσή! Όταν είδα τη Μαίρη Χρονοπούλου…”

Keywords
Τυχαία Θέματα