Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούμε και πάλι με τα φρύδια;

Η ρίζα μπορεί να είναι το Νο 1 θέμα μου αλλά και τα φρύδια δεν πάνε πίσω. Και θα σας εξηγήσω τι εννοώ.

Ας γυρίσουμε μερικά χρόνια πίσω. Τότε που η Cara Delevingne ήταν ακόμα μωρό. Ξαφνικά απέκτησα μια μανία με τα υπέροχα φρύδια που μου είχε δώσει η φύση και αποφάσισα να τα βγάλω όπως η Μάρλεν Ντίτριχ στον “Γαλάζια Άγγελο” (μπορείτε να το γκουγκλάρετε για να δείτε τι εννοώ). Μια λεπτή-λεπτή γραμμή.

Δεν ήξερα σε τι παράπτωμα είχα πέσει αφού πολύ μετά κατάλαβα ότι τα φρύδια είναι πολύ δύσκολο να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση, ειδικά αν κάνεις αποτρίχωση για πολύ καιρό. Και ήρθε

η στιγμή που το συνειδητοποίησα. Και για κακή μου τύχη συνέπεσε με την ανοδική πορεία της Cara στο modeling και την εμμονή των make up artists με τα φρύδια της.

Και να σου, να ξεφυτρώνουν τα μοντέλα με τα ωραιότατα φυσικά τους φρύδια σε πρώτο πλάνο. Με τα εξώφυλλα σε διεθνής τίτλους να βγάζουν μάτι. Και κάπου εκεί, ξεκινά η οδύσσεια της αποτριχωμένης.

Για καλή μου τύχη υπάρχουν πάντα δίπλα μου οι εταιρίες καλλυντικών που γνωρίζουν τα λάθη μου και τις τάσεις παράλληλα. Τα λανσαρίσματα με προϊόντα για φρύδια ήταν άπειρα και είχα να επιλέξω ανάμεσα σε μολύβια, μάσκαρα και σκιές φρυδιών ώστε να διορθώσω τη ζημιά που είχα προκαλέσει σε αυτό το τόσο μικρό σημείο του προσώπου και τόσο σημαντικό ταυτόχρονα!

Και πιστέψτε με δοκίμασα πολλά και είμαι σε θέση να σας προτείνω τα καλύτερα!

Benefit Brow Tryouts! Mini Eyebrow Set: Δεν είναι ανάγκη να είσαι επαγγελματίας για να τα χρησιμοποιήσεις. Σχηματίζεις με το μολύβι τα φρύδια ακολουθώντας τη φυσική γραμμή. Γεμίζεις τυχόν κενά και τέλος φιξάρεις με τη μάσκαρα. Λίγη υπομονή θέλει και καλή θέληση.

Estee Lauder Brow Bar II: 3 σε 1 προιόν! Με το μολύβι σχεδιάζουμε τα φρύδια, με το σφουγγαράκι που περιέχει πούδρα τα γεμίζουμε ώστε να δείχνουν πιο πυκνά και με το βουρτσάκι, τι άλλο, τα χτενίζουμε για να έχουν τη σωστή κλήση και πειθαρχία.

Kat Von D 24-Hour Super Brow: Είναι γνωστή η εμμονή της make up artist με τα φρύδια. Δεν θα μπορούσε παρά να δημιουργήσει αυτό το προιόν που τα κρατά στη θέση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Είναι κρεμώδες, είναι αδιάβροχο και είναι τζελ. Επίσης είναι πανεύκολο στην εφαρμογή του. Ζητήστε και το πινέλο, θα το χρειαστείτε!

Shiseido Compact Sourcils: Μια διπλή παλέτα φρυδιών για φυσικό αποτέλεσμα. Αναμειγνύουμε τις δύο αποχρώσεις ή τις χρησιμοποιούμε ξεχωριστά ανάλογα με την ένταση που θέλουμε.

Lancome Brow Densify Powder: Αν θέλετε “δυνατό” αποτέλεσμα αυτό είναι το προιόν σας! Το απλώνουμε κατά μήκος του τόξου. Κατά την εφαρμογή η σκόνη αποκτά κρεμώδη υφή χαρίζοντας εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Με προσοχή στην αρχή μέχρι να του πάρετε τον αέρα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα hair looks της Victoria Beckham τα τελευταία 20 χρόνια πραγματικά έχουν ενδιαφέρον

Το Millennial Pink είναι το νέο κόκκινο χρώμα στο κραγιόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα