Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13-17/3

5 ημέρες στο Πρω1νό, 5 διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου αυτής της εβδομάδας;

Δευτέρα 13/3

To T-shirt με το τζιν είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο πιο βολικός, εύκολος και ωραίος συνδυασμός για κάθε γυναίκα, ειδικότερα τώρα που ανοίγει ο καιρός και όλες αποθηκεύετε σιγά σιγά τα βαριά σας ρούχα για του χρόνου -ναι, έφτασε αυτή η στιγμή. Η εκδοχή

της Φαίης μας στο Πρω1νό περιλάμβανε ένα T-shirt λευκό, με τελείωμα δαντέλα και ένα τζιν μπλε καμπάνα παντελόνι και τα δύο κομμάτια από την εταιρεία BSB. Το look της, που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ καστόρινες μυτερές γόβες με χοντρό τακούνι Mark Milan και ρολόι Breeze. Το natural μακιγιάζ της Φαίης μας έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη, ενώ το ponytail στα μαλλιά της, ένα χτένισμα που της πηγαίνει πολύ και το επιλέγει συχνά, της το έφτιαξε ο Δημήτρης Στράτος.

Τρίτη 14/3

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το σεμιζιέ φόρεμα που σημαίνει πουκάμισο στα γαλλικό και είναι αυτό ακριβώς, ένα φόρεμα πουκάμισο που κολακεύει απίστευτα όλες τις γυναίκες και ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες -αν δεν το έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα. Η Φαίη μας το επέλεξε σε τζιν, του label Frnch από την 2803 Fashion Loft, κάνοντάς το ακόμα πιο φρέσκο, μοντέρνο και all time classic, συνδυασμένο με μπλε πέδιλα με χοντρό τακούνι Mark Milan και φυσικά ρολόι Breeze -δεν λείπει ποτέ από το χέρι της. Το look της, έφερε και σήμερα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Το natural μακιγιάζ της έγινε από την Γωγώ Νικηφοράκη και τα ίσια μαλλιά της επιμελήθηκε ο Δημήτρης Στράτος. Στη φωτογραφία την βλέπετε να ποζάρει δίπλα στον Μπάμπη, τον υπέροχο, φανταστικό -θέλω να βάλω ακόμα εκατοντάδες επίθετα, αλλά συγκρατούμαι- σκύλο της beauty editor του Πρω1νού και του Faysbook.gr, Χριστίνα Χρόνη.

Τετάρτη 15/3

To Playsuit, η κοντή δηλαδή ολόσωμη φόρμα, είναι ένα κομμάτι ευκολοφόρετο και ιδιαίτερα girly και αναδεικνύνεται ως το must have τόσο της Άνοιξης, όσο και του καλοκαιριού -ναι, ο καιρός ακόμα μπορεί να… σαμποτάρει την επιθυμία σας να βγάλετε από το πρωί έξω τα χέρια και πόδια σας, όμως σε λίγο καιρό θα γίνει κι αυτό, γι’ αυτό και αν δεν έχετε, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα. Η εκδοχή της Φαίης που επέλεξε για την εμφάνισή της στο Πρω1νό, αν και είναι Playsuit, δίνει την εντύπωση δυο κομματιών, ενός μαύρο σορτς και ενός ριγέ πουκαμίσου, σε λευκό και μαύρο, και ανήκει στην εταιρεία BSB. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα booties πέδιλα Zara και ρολόι Breeze και έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα. H Γωγώ Νικηφοράκη, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, τόνισε τα μάτια, ενώ ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της μια τέλεια βαγκ.

Πέμπτη 16/3

Σας έχουμε πει πολλές φορές πώς το baby pink, αυτή η τόσο ωραία, “αθώα” και girly απόχρωση, είναι το απόλυτο trend και μπορείτε να το φορέσετε όλες σας, τόσο σε ρούχα, όσο και αξεσουάρ, και να μην θυμίζετε με τίποτα κούκλα που περιμένει υπομονετικά σε ράφι πολυκαταστήματος για να καταλήξει στο καλάθι ενός μικρού κοριτσιού και μετέπειτα στο δωμάτιό του. Η Φαίη μας την επέλεξε για την εμφάνισή της στο Πρω1νό σε 3/4 ψηλόμεση παντελόνα, συνδυασμένη με cropped πτι καρό πουκάμισο σε λευκό και μαύρο, και τα δύο κομμάτια είναι από την εταιρεία Zini. To look της που έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με baby pink καστόρινα πέδιλα DUKAS και ρολόι Breeze. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, φρέσκο, ανάλαφρο, νεανικό και 60’s με eyeliner και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα banana bum με όγκο και ολοκλήρωσε με μια μαύρα στέκα. Extra tip: Αντιγράψτε το χτένισμα της Φαίης μας όλες τις ώρες και ειδικά εκείνες τις ημέρες που τα μαλλιά σας δεν στρώνουν με τίποτα και ψάχνετε αγωνιωδώς την πιο ωραία και τέλεια λύση.

Παρασκευή 17/3

Κορίτσια, πόσες μέρες μείναμε ακόιμα μέχρι το Καλοκαίρι; Τότε που όλες θα ανακηρύξετε ως πρωταγωνιστή -χρώμα στην γκαρνταρόμπα σας το blue navy και θα το επιλέγετε τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ; Η Φαίη μας φαίνεται πώς έχει αρχίσει κιόλας να το σκέφτεται και να ανυπομονεί για τον ερχομό του, γι’ αυτό και το επέλεξε για την εμφάνισή στο Πρω1νό. Συγεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας του Μαρτίου με ένα τέλειο navy blue φόρεμα, μίνι και girly από την εταιρεία Access. Το look της ολοκληρώθηκε με χρυσά πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze -το αξεσουάρ που δεν λείπει ποτέ από το χέρι της- και έγινε όπως κάθε μέρα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, δίνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα μάτια της, τονίζοντάς τα με μια χοντρή γραμμή eyeliner και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα ατημέλητο look με λίγο όγκο που της ταίριαζε πάρα πολύ.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-10/3

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 13-17/3 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα