Προβλέψεις Σάββατο 18 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το Σαββατοκύριακο το περιμένετε πώς και πώς για να περάσετε κάποιες στιγμές με φίλους και αγαπημένους. Η πίεση τον τελευταίο καιρό σας έχει κάνει πιο ευαίσθητους και πιο μελαγχολικούς και η επιθυμία να ξεφύγει το μυαλό σας είναι πιο έντονη από ποτέ.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η ζωή είναι δούναι και λαβείν. Ότι παίρνεις δίνεις. Καθώς εσείς νιώθετε πως είστε σωστοί απέναντι στους άλλους αλλά εκείνοι δεν είναι απολύτως σωστοί απέναντί σας, τουλάχιστον κοιμάστε με το κεφάλι σας ήσυχο πως δεν έχετε κάνει κάτι λάθος εσείς.

Ρόδα είναι και γυρίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Κάποιες απαντήσεις που περιμένατε ήρθαν και τα νέα για τα επόμενα βήματά σας είναι ευχάριστα, κάνοντάς σας να χαμογελάτε. Τα άγχη της δουλειάς, όμως, σας έχουν κάνει να παραμελείτε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας και αν αυτό δεν αλλάξει σύντομα θα έχετε γκρίνιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Αν νιώθετε πως ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει δεν σας λέει όλη την αλήθεια ή δεν σας φέρεται όπως θεωρείτε πως σας αρμόζει, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε. Πολλές φορές ο άλλος δεν φαντάζεται τι είναι αυτό που μπορεί να μας ενοχλεί. Όσο πιο γρήγορα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση, τόσο το καλύτερο για εσάς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μερικές φορές σας πιάνει ανυπομονησία και θέλετε όλα να γίνουν αμέσως όπως τα επιθυμείτε. Επειδή το πιο πιθανό είναι αυτό να μην είναι εφικτό και να απογοητεύεστε (πολλές φορές χωρίς λόγο) το πιο σημαντικό για εσάς στην παρούσα φάση είναι να οπλιστείτε με υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι εξελίξεις είναι καλύτερες από ότι περιμένατε επαγγελματικά, ενώ προσωπικά τα πράγματα είναι πιο ήρεμα μετά από μια περίοδο αναταραχών. Προσπαθήστε να βρείτε μια χρυσή ισορροπία ανάμεσα στα δύο καθώς η δουλειά σας έχει απορροφήσει και κάποιες φορές παραμελείτε την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Τον τελευταίο καιρό έχετε στερηθεί πολλά από αυτά που αγαπάτε να κάνετε και αυτό σας έχει δημιουργήσει μια μελαγχολία, μαζί με την αίσθηση πως πλέον δεν κάνετε τίποτα για τον εαυτό σας. Προσπαθήστε αυτό το Σαββατοκύριακο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε πράγματα που σας ευχαριστούν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μερικές φορές από το να πεις όλη την αλήθεια και να πληγώσεις τους άλλους είναι προτιμότερο να πεις την αλήθεια μέχρι εκεί που μπορεί ο άλλος να την αντέξει. Κάποιες φορές γίνεστε σκληροί και μετά το μετανιώνετε, γι΄αυτό καλό είναι να χαλιναγωγήσετε τον αυθορμητισμό σας και να δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συναισθηματική σας νοημοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Οι διακυμάνσεις στη διάθεσή σας είναι συχνές και έντονες και κάποιες φορές δεν μπορείτε να απαντήσετε με σιγουριά αν νιώθετε ευτυχισμένοι ή δυστυχισμένοι. Το μόνο βέβαιο είναι πως έχετε μια αναστάτωση και μια ανησυχία που είναι πλέον μόνιμη κατάσταση και καθημερινότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Όσες φορές έχετε πάρει κάτι απόφαση και έχετε δώσει σε αυτό τον καλύτερο εαυτό σας το αποτέλεσμα σας έχει δικαιώσει. Αν νιώθετε, λοιπόν, πως έχει έρθει η στιγμή κάτι να αλλάξετε στη ζωή σας, πάρτε το ζεστά και θα δείτε πως για μια ακόμα φορά όλα θα πάνε εξαιρετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Η αισιοδοξία σας σπάνια σας εγκαταλείπει, ακόμα και τις στιγμές που τίποτα δεν πηγαίνει όπως ακριβώς θα θέλατε. Όμως, ακριβώς αυτή η αισιοδοξία και η θετική σας διάθεση είναι αυτή που σας βγάζει από τις δύσκολες καταστάσεις και δημιουργεί νέες και πολύ αξιόλογες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ονειρεύεστε αποδράσεις, εξόδους, περιπέτειες και θέλετε να ζήσετε νέες εμπειρίες που θα σας βγάλουν από την επαναλαμβανόμενη ρουτίνα της καθημερινότητας που σας έχει κουράσει. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για αλλαγή παραστάσεων αλλά παράλληλα μην απαξιώνετε ότι θεωρείτε δεδομένο –κι ας είναι ρουτίνα της καθημερινότητας.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 18 Μαρτίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα