Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12-16/6

Μια ακόμα εβδομάδα στο Πρω1νό, γεμάτη διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 12/6

Ξέρουμε πώς λατρεύεται την boho αισθητική που τις τελευταίες σεζόν είναι πάντα στο προσκήνιο. Ειδικότερα το καλοκαίρι έχει την τιμητική της, αφού συνεχώς βλέπουμε crochet, δαντέλες, ethnic μοτίβα και κρόσσια, με μακριά κολιέ και καπέλα -ναι, αν δεν τα

έχετε ακόμα στην γκαρνταρόμπα σας, σας συνιστούμε να τα αποκτήσετε γιατί η μείξη από διαφορετικά στυλ και κουλτούρες είναι το απόλυτο trend. Σήμερα η Φαίη μας, που ακολουθεί τη μόδα και τις επιταγές της, εμφανίστηκε στο Πρω1νό με ένα τέλειο boho φόρεμα της εταιρείας Salty Dream. Το look της ολοκληρώθηκε με ταμπά wedges Dukas, ρολόι Breeze και σκουλαρίκια Follie Follie και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με κυρίαρχα στοιχεία του τα ωραία τονισμένα μάτια σε μοβ αποχρώσεις με σκιές Diane Kendal από την MAC και δροσερά χείλη με το κραγιόν Sushi Kiss επίσης από την MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρούς κυματισμούς σε συνδυασμούς με braids -ένα χτένισμα που σίγουρα θα το λατρέψετε για είναι τέλειο, εύκολο και άκρως εντυπωσιακό.

Τρίτη 13/6

Ο απόλυτος, σικ και πιο κλασικός συνδυασμός, που είναι πάντα στη μόδα και δεν έχει να κάνει με τις τάσεις, αναφερόμαστε φυσικά στο λευκό με το μαύρο, ταιριάζει σε όλες τις εποχές, όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτόν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνη η Φαίη μας, επιλέγοντας για να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό ένα λευκό πουκάμισο, ένα ψηλόμεσο μαύρο σορτς και μια μπεζ ζώνη, όλα από την BSB. Τo look της ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα δίχρωμα πέδιλα Dukas σε nude και ροζ gold, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια από την Follie Follie και ρολόι Breeze και έγινε για ακόμα μια φορά από τον Βαγγέλη Ζάχο. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το λαμπερό μπρονζέ μακιγιάζ της Φαίης μας με κυρίαρχα στοιχεία του τα τονισμένα μάτια με καφέ σκιά με βάθος και την έντονη πετρόλ γραμμή στο εσωτερικό τους με προϊόντα της εταιρείας MAC. Τέλος, ο Δημήτρης Σίσκος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με όγκο, ένα εύκολο και βολικό χτένισμα που ταιριάζει παντού και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να το υιοθετήσει κι εσείς.

Τετάρτη 14/6

Τζιν και μπλουζάκι, ένας τέλειος και σούπερ βολικός συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, τόσο στην πόλη, όσο και τα βραδάκια στο νησί, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Σημασία έχει πάντα τα αξεσουάρ που θα προσθέσετε, που όπως σας έχουμε πει έχουν τεράστια δύναμη και μπορούν να καταστρέψουν ή να απογειώσουν μια εμφάνιση. Τελειοποιήστε τον με flip flops ή σανδάλια για ένα πιο casual look και με με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules για μια πιο ειδική περίσταση. Σε αυτόν τον συνδυασμό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, καλημερίζοντας το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα μακό άσπρο μπλουζάκι με βολάν Frnch και ένα γκρι ανοιχτό skinni jean Circle Of Trust και τα δύο από την 2803 Fashion Loft. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan, τσόκερ με μαύρη αλυσίδα Follie Follie και ρολόι Breeze και έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό στυλίστα της Φαίης μας. To σημερινό μακιγιάζ της, ηλιοκαμένο και με γυαλάδες στα ζυγωματικά επιμελήθηκε ο Γιάννης Σίσκος και τα μαλλιά της ο Δημήτρης Στράτος, φτιάχνοντάς της τέλεια και ανάλαφρα κύματα.

Πέμπτη 15/6

Τα 60’s, η υπέροχη αυτή δεκαετία με τις γυναίκες που φορούσαν φανατικά ρούχα υψηλής ραπτικής, αλλά και μονόχρωμα μίνι φορέματα, κυρίως σε μαύρο και λευκό, που αναδείκνυαν τα πιο δυνατά τους σημεία, το ντεκολτέ και τα καλλίγραμμα πόδια τους, είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσις του καλοκαιριού και σας συστήνουμε να την ακολουθήσετε πιστά. Αφιερωμένη σε αυτήν ήταν μάλιστα και η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό 60’s φόρεμα Zini, με ρομαντικό κόψιμο, συνδυασμένο με peep toe nude γόβες Dukas, σκουλαρίκια Follie Follie και ρολόι Breeze, ένα look που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του μόνιμου προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το natural μακιγιάζ της με τις 60’s αναφορές και ο Δημήτρης Σίσκος έφτιαξε στα μαλλιά της Φαίης μας ένα από τα κυρίαρχα χτενίσματα εκείνης της εποχής και σήμα κατατεθέν της… αιώνιας γυναίκας, της Brigitte Bardot, banana bun.

Παρασκευή 16/6

Μετά από την εμφάνιση με τις 60’s αναφορές – φόρεμα, μαλλιά και μακιγιάζ- που έκανε χτες στο Πρω1νό η Φαίη μας, σήμερα αποφάσισε να κλείσει αυτή την εβδομάδα του Ιουνίου με ένα σύνολο που φωνάζει από μακριά… ελληνικό καλοκαίρι. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα μακρύ boho φόρεμα με λεπτομέρειες από βολάν και δαντέλα σε εκρού από την εταιρεία Access. Τo look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μπεζ σανδάλια Tsakiris Mallasκαι Follie Follie σκουλαρίκια. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα Estee Lauder -στα χείλη χρησιμοποίησε το κραγιόν Νο 140 της ίδιας εταιρείας- και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, κάνοντάς της ένα ατημέλητο πιάσιμο, χτένισμα απλό, εύκολο και girly που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις, απλές και επίσημες. Το tip της ημέρας: Τo look της Φαίης μας μπορεί να υιοθετηθεί όλες τις ώρες, τόσο στο νησί όσο και στην πόλη, ενώ σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα αν είστε καλεσμένη σε γάμο και δεν ξέρετε τι να φορέσετε.

Μια ματιά ακόμα:Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6-9/6

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12-16/6 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα