Προβλέψεις Σάββατο 17 Ιουνίου

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το Σαββατοκύριακο που ξεκινά σας βρίσκει ανακουφισμένους, καθώς σε μια σειρά από προβληματισμούς και ερωτηματικά που είχατε για μεγάλο διάστημα έχετε βρει κάποιες ικανοποιητικές λύσεις –και συνεχίζεται. Η μέρα θα φέρει ευχάριστες συναντήσεις και αγαπημένους φίλους που είχατε καιρό να δείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Νιώθετε πως θα θέλατε η ημέρα να έχει περισσότερες ώρες ώστε να βρίσκετε και λίγο χρόνο και αποφόρτιση και ξεκούραση. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας φέρει κάποιες τέτοιες ευκαιρίες και μαζί τη δυνατότητα

να σκεφτείτε σοβαρά κάποια ζητήματα που σας φαίνονται κάποιες στιγμές βουνό και να συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι παρά ένα… λοφάκι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η δουλειά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει η απόλυτη προτεραιότητά σας, καθώς τα οικονομικά και εργασιακά ζητήματα σας απασχολούν πολύ και θέλετε να διευθετήσετε την κατάσταση έτσι ώστε να νιώθετε μια σχετική ασφάλεια. Σήμερα που για κάποιες στιγμές θα χαλαρώσετε θα συνειδητοποιήσετε πως η ζωή είναι ωραία και χάνετε προσωπικές στιγμές που δεν πρέπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Ονειρευόσασταν κάποια πράγματα που δεν έχουν εξελιχθεί ακριβώς όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Αυτό από τη μία σας έχει απογοητεύσει, από την άλλη όμως σας πεισμώνει. Μη μασάτε, μπορείτε να κάνετε μικρές αλλά ουσιαστικές αλλαγές που θα κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητα και θα σας δώσουν ενέργεια να κυνηγήσετε με νέο κέφι αυτό που έχετε στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Η ημέρα θα σας φέρει στο προσκήνιο και θα σας κάνει να κερδίσετε πολλά βλέμματα θαυμασμού, με αποτέλεσμα να ανέβει η αυτοπεποίθησή σας που τελευταία δεν είναι στα… καλύτερά της. Αυτό, όμως, που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι πως το κέφι και οι καλή σας διάθεση δεν θα πρέπει να εξαρτάται από τους άλλους, αλλά από τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Σήμερα, οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά με το άλλο σας μισό και θα νιώσετε ένα αίσθημα ευεξίας και ασφάλειας που τελευταία σας είχε λείψει. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις και την προσωπική σας ζωή, καθώς η ουσιαστική επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους είναι για εσάς δύναμη και ενέργεια.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Βόλτες, εξόδους και αποδράσεις με καλή παρέα φέρνει το Σαββατοκύριακο και μαζί σκέψεις για κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας, αλλά συνεχώς το αναβάλετε γιατί έχετε βολευτεί. Αν, όμως, δεν κινήσετε εσείς οι ίδιοι τα νήματα και δεν διεκδικήσετε τα θέλω σας, μην περιμένετε να σας έρθουν όλα στο πιάτο.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες αντιπαραθέσεις με δικούς σας ανθρώπους, όμως παρόλο που αυτό αρχικά σας δημιουργεί ένταση, τελικά βγαίνει σε καλό καθώς συζητιούνται πράγματα που μέχρι τώρα προτιμούσατε να κρύβετε κάτω από κάποιο χαλάκι. Η μέρα προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, αλλά και για νέες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το μάθημα της ημέρας είναι πως όσο πιο πολύ σέβεστε και εκτιμάτε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας, τόσο πιο πολύ το ίδιο εισπράττετε και από τους άλλους, κοντινούς σας ή απλούς γνωστούς. Να θυμάστε πως πολλές φορές εμείς οι ίδιοι προκαλούμε την τύχη μας, γι’ αυτό ζητήστε τα καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν έχετε κάποιο παράπονο από ένα δικό σας άνθρωπο μήπως ήρθε η στιγμή να το συζητήσετε αντί να περιμένετε να το καταλάβει από μόνος του; Πάντοτε σας βγαίνει σε καλό να μιλάτε, άλλωστε ο χαρακτήρας σας είναι άμεσος και ξεκάθαρος, οπότε μην κάνετε πράγματα που στο κάτω-κάτω δεν είναι… εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είστε σε αναμονή για κάτι σημαντικό και αυτό σας έχει δημιουργήσει μια ένταση, αλλά μην ανησυχείτε. Αυτό που περιμένετε θα έρθει σύντομα και αυτό που θα ακούσετε θα είναι καλύτερο από αυτό που φαντάζεστε. Προς το παρόν δώστε προσοχή στην υγεία σας και φροντίστε να ξεκουραστείτε γιατί το έχετε ανάγκη, σωματικά και ψυχολογικά.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η ανάσα που πήρατε όσον αφορά κάποια οικονομικά σας θέματα σας κάνει να ξεκινήσετε το Σαββατοκύριακο με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Αν ετοιμάζετε κάτι καινούργιο να είστε προσεκτικοί στις συμφωνίες που θα κάνετε γιατί ενδέχεται κάποιοι να προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Μην είστε εύπιστοι απέναντι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Σάββατο 17 Ιουνίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα