Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 8-12/4

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 8/4

Μπορεί το neopren ύφασμα να έχει τη βάση του στις καταδύσεις και την εξερεύνηση του βυθού, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί και αυτή τη σεζόν ένα από τα πιο hot trends της σεζόν. Και δικαιολογημένα αφού αγκαλιάζει το σώμα και

τις καμπύλες, κάνοντάς το να δείχνει ακόμα πιο θηλυκό και ποθητό και δημιουργεί statement looks. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από το Judah Club, λευκό, μίνι, από neoprene, με παρτούς ώμους και κλειστή λαιμόκοψη και στητή κλος φούστα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες, μυτερές και ψηλοτάκουνες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Luxe Eye Shadow Rich Metal, στις αποχρώσεις Heat Ray της Bobbi Brown, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar επίσης της Bobbi Brown και στα χείλη το κραγιόν Barfly της Urban Decay. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα ψηλό pony tail με λίγο όγκο, ένα χτένισμα εύκολο και βολικό που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 9/4

Οι ολόσωμες φόρμες είναι από τα πιο άνετα ρούχα που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους -αρκεί φυσικά να βρείτε αυτή που ταιριάζει στον δικό σας. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και εποχές και να συνδυαστούν με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία Desiree Fashion, λευκή, με λοξό κόψιμο μπροστά, κοντομάνικη με κλος μανίκια, ντεκολτέ και τριγωνικό άνοιγμα στην πλάτη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ασημένια πέδιλα, με λουράκια στον αστράγαλο, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, την υγρή σκιά Metallic Liquid Eyeshadow, 104 Sun Kiss της εταιρείας Golden Rose και στα χείλη το κραγιόν Volupte Tint In Balm, 7 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τετάρτη 10/4

Το wrap dress, ή αλλιώς κρουαζέ φόρεμα, είναι μαζί με το LBD -το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή- ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας. Γι’ αυτό και πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα. Το έκανε πρώτη γνωστή σε όλους η Diane Von Furstenberg και πια φοριέται συνεχώς τόσο από τις αγαπημένες μας celebrities και τις bloggers, όσο και από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές ή επίσημες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κρουαζέ φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, σε μπεζ, με γιακά πουκαμίσου και τρουακάρ μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια snake print ζώνη, σε μπεζ και μαύρο, της ίδιας εταιρείας και ένα ζευγάρι animal print ψηλοτάκουνα πέδιλα με τρία λουράκια, haralas. ψηλοτάκουνα. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της Nyx, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar της Bobbi Brown και στα χείλη το κραγιόν Bite O’ Georgia της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 11/4

Η pencil φούστα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, αφού αγκαλιάζει με μοναδικό τρόπο τις καμπύλες σας και κάνει το σώμα σας να φαίνεται ακόμα πιο θηλυκό. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα και αξεσουάρ σας. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο πλεκτό σύνολο από την εταιρεία Ziniπου αποτελείται από μια one shoulder μπλούζα με μια κίτρινη ρίγα στο ντεκολτέ και μια ροζ στο μανίκι και μια στενή φούστα με μια φαρδιά κίτρινη ρίζα στο πλάι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καστόρινες γόβες, μυτερές και ψηλοτάκουνες, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες με το Highlight & Glow, Highlighting Powder Duo, Bare Glow/Opal Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Illuminating Bronzing Powder, Antigua 2 επίσης της Bobbi Brown και στα χείλη το κραγιόν Art Stick, επίσης της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μια χαλαρή βαγκ με χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 12/4

Τα τελευταία χρόνια το μικρό κόκκινο φόρεμα απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Little Black Dress, που όπως γνωρίζετε πολύ καλά αποτελεί το πιο διαχρονικό ρούχο της γκαρνταρόμπας. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού το σήμα κατατεθέν του πάθους μπορεί να μαγνητίζει αμέσως όλα τα βλέμματα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κόκκινο φόρεμα της εταιρείας Access Fashion, midi, στενό, με τιράντες και κρουαζέ μπούστο. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα δικτυωτά κόκκινα booties -πέδιλα, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τη σκιά Luxe Eye Shadow Rich Metal, Heat Ray της Bobbi Brown, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar, επίσης της Bobbi Brown και στα χείλη δυο κραγιόν, το Teen Dream της MAC και το Matte Lipgloss, Xtra Long Lasting, No 18 της Lavish Care. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα ίσια μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, Καταδύσεις, ΑΝΤ1, club, ώμους, dukas, shadow, heat, ray, urban, εταιρεία, fashion, milan, liquid, sun, kiss, golden, rose, ysl, super, wrap, bloggers, bsb, μπεζ, snake, print, georgia, mac, ροζ, duo, art, stick, black, access, midi, studio, dream, long, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, Καλή Χρονιά, ξανα, αξεσουαρ, βημα, γοβες, ρουχα, bsb, dukas, kiss, mac, urban, wrap, ysl, ασημενια, αυτια, βλεφαριδες, βραδυ, βρειτε, γωγω, δειτε, δειχνει, ευκολο, εβδομαδα, εποχες, εταιρεία, ζωνη, θηλυκα, ισια μαλλια, υφασμα, κοψιμο, λευκη, λειπει, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, μινι, μικρο, μπορειτε, παντα, ολοσωμη φορμα, πεδιλα, πεμπτη, υπογραφη, ροζ, πρωταγωνιστες, πρωι, ριγα, ριζα, σεζον, συγκεκριμενα, σωμα, στυλιστα, τιραντες, τρια, τριτη, φυσικα, φορμα, χειλη, ψηλοτακουνα, ωρες, access, art, super, black, bobbi brown, sun, club, δημητρης, dream, duo, εμφανισεις, fashion, georgia, golden, heat, λευκο, liquid, long, μπεζ, midi, milan, μπροστα, ογκο, print, bloggers, rose, ray, studio, shadow, σημα, snake, ώμους, ζευγαρι, stick
Τυχαία Θέματα