H Demi Lovato έκοψε τα μαλιά της και απέκτησε το πιο chic look ever!

Γνωρίζουμε ότι σκέφτεστε να κόψετε τα μαλλιά σας εδώ και αρκετό καιρό. Βλέπετε όλες τις αγαπημένες stars και τις ζηλεύετε. Αλλά δεν το έχετε τολμήσει. Είστε ένα βήμα πριν πάρετε τηλέφωνο τον κομμωτή σας αλλά διαρκώς το αναβάλλετε. Τώρα όμως που θα δείτε το νέο κούρεμα της Demi Lovato είμαστε σίγουρες ότι θα πάτε ακόμη και χωρίς ραντεβού. Γιατί είναι τέλειο, κομψό, μοντέρνο και θα σας ξετρελάνει.

Η

Demi Lovato έχει αδυναμία στα μαλλιά της αλλά και το μήκος αφού πολύ συχνά τη βλέπαμε με πολύ μακριά τα οποία πιθανότατα ήταν extensions ή περούκες. Ήταν το σήμα κατατεθέν της. Τελικά όμως πήρε τη μεγάλη απόφαση να κόψει τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο, ολόισιο bob που είναι ότι ωραιότερο έχουμε δει μέχρι τώρα.

Φυσικά, το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει χιλιάδες likes και σχόλια από τους θαυμαστές της. Παράλληλα “πείραξε” και το χρώμα. Αποχωρίστηκε το γλυκό καστανόξανθο balayage και τη θέση του πήρε ένας σκούρος τόνος που είναι πολύ κοντά στον φυσικό της.

Η προσωπική της hairstylist Amber Maynard δήλωσε ότι η πελάτισσα της ήθελε ένα κλασικό και όμορφο look. Επιθυμούσε μια αλλαγή και μάλιστα μεγάλη αφού νοιώθει υπέροχα (προφανώς μετά την περιπέτεια της υγείας της) και ήθελε να το δείξει με κάθε τρόπο. Φορούσε πολύ καιρό extensions και τα μαλλιά της είχαν μακρύνει αρκετά ώστε να μπορέσει η Maynard να δημιουργήσει το τέλειο κούρεμα.

Μετά από αυτό, όπως καταλάβατε, το bob είναι και επίσημα το μοναδικό κούρεμα της χρονιάς. Το είδαμε στο κόκκινο χαλί, σε όλες τους τις εκδοχές και όλα τα χρώματα. Ακόμη και οι stars που είχαν εμμονή με τα μακριά μαλλιά τους το αποφάσισαν.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι περιμένετε; Μάλλον ήρθε η ώρα να το αποφασίσετε και να μπείτε στο club. Είναι μια τέλεια ιδέα ενόψει του καλοκαιριού και μια καλή ευκαιρία να γίνεται άλλος άνθρωπος όπως η Lovato.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε υπέροχες μπούκλες σε λίγα λεπτά θα χρειαστείτε ένα πλαστικό μπουκάλι και το σεσουάρ σας

Smokeliner: Το νέο trend στο μακιγιάζ ματιών

Keywords
Τυχαία Θέματα