Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5- 9/11

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 5/11

Το wrap dress, ή αλλιώς κρουαζέ φόρεμα, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας, μαζί με το LBD – Little Black Dress, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή- και δεν πρέπει να λείπει

από καμία γκαρνταρόμπα. Το έκανε πρώτη γνωστή σε όλους η Diane Von Furstenberg και πια φοριέται συνεχώς τόσο από τις αγαπημένες μας celebrities και τις bloggers, όσο και από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας, από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές ή επίσημες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB , μαύρο, μίντι, κρουαζέ με τριάντα και λευκά πουά σε σε διαφορετικά μεγέθη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκές leather look, ψηλοτάκουνες over the knee μπότες από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Eyeliner Effect Faux Cils Shocking της εταιρείας YSL, το highlighter Glazed Donut της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Luxe Lip Color στην απόχρωση Imperial Red, No 41 της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια, χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα απλό και βολικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Τρίτη 6/11

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις Παριζιάνες και την αγαπημένη τους στυλιστική συνήθεια να φορούν ρούχα και αξεουάρ που ενώ μοιάζουν σαν να έχουν βγει από άλλη εποχή, εντάσσονται με τον ωραιότερο και πιο σωστό τρόπο στο τώρα. Ανάμεσα σε αυτά και το κοτλέ παντελόνι σε άνετη γραμμή που ανοίγει στο κάτω μέρος σε μια μικρή καμπάνα. Ναι, μας έρχεται κατευθείαν από τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 και αποτελεί huge τάση της μόδας. Γι’ αυτό και σας συστήνουμε να την ακολουθήσετε κι εσείς. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από μια μια πλεκτή λεπτή μπλούζα με μικρό ζιβάγκο και διπλές μανσέτες σε κάμελ και ένα μαύρο κοτλέ παντελόνι με μικρή καμπάνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια ζώνη western σε μαύρο, λευκό και κάμελ, τρία ασημένια κολιέ Leio Ross και ένα ζευγάρι μαύρα western καστόρινα booties από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Paint Pot Constructivist της εταιρείας MAC σε όλο το μάτι και στο εσωτερικό για φως τη Shadow Eyez της Milani, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture Νο 23 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση και τα έβαλε πίσω από τα αυτιά -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Τετάρτη 7/11

To Jumpsuit, ή αλλιώς η ολόσωμη φόρμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα, πιο βολικά και άκρως κολακευτικά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, σε χαλαρές και επίσημες περιστάσεις με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ και να σας βγάλει στυλιστικά ασπροπρόσωπες. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια ολόσωμη στενή μαύρη φόρμα, συνδυασμένη με ένα μαύρο ζακετάκι και μια ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με πολλά κολιέ Leio Ross και μαύρα καστόρινα ψηλοτάκουνα booties, μυτερά, με διακοσμητικό λουστρίνι δέρμα και κουμπώματα στο πλάι από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Paint Pot Constructivist της εταιρείας MAC σε όλο το μάτι και στο εσωτερικό για φως τη Shadow Eyez της Milani, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη δυο κραγιόν, το Semi Naked, Luxe Matte Lip Color από την εταιρεία Bobbi Brown και από πάνω το Rouge Pur Couture Νο 23 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια, χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα απλό και βολικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Πέμπτη 8/11

Το κλασικό λευκό πουκάμισο, ένα από τα διασημότερα ρούχα της ανδρικής γκαρνταρόμπας, έχει περάσει με ευκολία στη γυναικεία και πια μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Να γίνει κομμάτι ενός αυστηρού office look και να απογειώσει ένα sexy βραδινό σύνολο. Τα πάντα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, είναι θέμα συνδυασμού. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, μια ημέρα πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Ziniπου αποτελείται από ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο με μια μίνι leather look λευκή φούστα με croco print. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δυο ασημένια κολιέ Leio Ross και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μυτερές μπότες μέχρι το γόνατο σε λευκό και μαύρο snake print από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Ultimate Multi Shadow Palette της εταιρείας Nyx, το highlighter Love You So Mochi επίσης από τη Nyx και στα χείλη το κραγιόν Beauty is Life No 10 w-c της Make Me Up Cosmetics. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε τα super sleek ίσια μαλλιά της Φαίης μας με τη χωρίστρα στη μέση -αν θέλετε να τα αντιγράψετε κι εσείς, δείτε πως μπορείτε να τα κάνετε βήμα βήμα, κλικάροντας ΕΔΩ.

Παρασκευή 9/11

Το ύφασμα λούρεξ σε μπλούζες και φορέματα και οι over the knee μπότες σε διάφορα χρώματα, από μαύρο και γκρι μέχρι καφέ, είναι χωρίς καμία αμφιβολία δυο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και σας προτείνουμε να τις ακολουθήσετε πιστά, τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις σας, όσο και για τις βραδινές. Σε αυτές έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό, την τελευταία αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία anel, μίνι, κλος, από λούρεξ μπρονζέ ύφασμα με παρτούς ώμους, συνδυασμένο με μια μαύρη πλεκτή ζώνη, με μπρονζέ μεταλλική αγκράφα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσά, ασημένια και μπρονζέ μεταλλικά βραχιόλια Leio Ross και ένα ζευγάρι μαύρες καστόρινες ψηλοτάκουνες over the knee μπότες Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Love You So Mochi Eyeshadow Palette της Nyx, το highlighter Ofra X Nikkie Tutorials που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά για φως στο καπάκι του ματιού, ως ρουζ και ως γυαλάδα, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardellκαι στα χείλη το κραγιόν Semi Naked της Bobbi Brown και από πάνω το Pink Lemonade της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της τέλεια, χαλαρά κύματα με χωρίστρα στη μέση, ένα απλό και βολικό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, wrap, black, bloggers, ΑΝΤ1, εταιρεία, bsb, milan, eyeliner, effect, ysl, color, imperial, red, fashion, mac, φως, shadow, rouge, super, office, print, snake, ultimate, multi, love, beauty, life, γκρι, ώμους, dukas, pink, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, στρατος, τελος του κοσμου, ξανα, βραχιολια, μποτες, μια ημερα, αξεσουαρ, βημα, θεμα, ρουχα, σημερινη, φορεματα, φως, χρωματα, bsb, dukas, mac, office, ultimate, wrap, ysl, ασημενια, αυτια, βλεφαριδες, βραδυ, γινει, γκρι, γωγω, γονατο, δερμα, δειτε, εβδομαδα, εποχη, εποχες, ερχεται, εταιρεία, ζιβαγκο, ζωνη, ισια μαλλια, υφασμα, κυματα, λευκη, λευκα, λειπει, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, ματι, μινι, μπλουζες, μικρο, μπορειτε, παντα, ολοσωμη φορμα, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, σεζον, συγκεκριμενα, στυλιστα, ταση, τρια, φορμα, χειλη, ψηλοτακουνα, ωρες, eyeliner, super, beauty, black, bobbi brown, color, δημητρης, effect, εμφανισεις, love, fashion, imperial, κομματι, λευκο, life, milan, multi, pink, print, bloggers, red, rouge, shadow, snake, σωστο, τριαντα, ώμους, χαλαρα, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα