Προβλέψεις Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Από το πρωί χαμογελάς και περιμένεις πως και πως την ώρα που θα βρεθείς με τους φίλους σου για να τα πείτε. Ναι, η δουλειά και οι υποχρεώσεις μπήκαν ανάμεσά σας με αποτέλεσμα να χαθείτε. Σήμερα όμως θα κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Παρόλο που είναι Σάββατο εσύ πρέπει να μείνεις όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένη στις επαγγελματικές σου ευθύνες. Το βράδυ όμως μπορείς να βγεις και να διασκεδάζεις συντροφιά με τους αγαπημένους σου φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η ώρα που ξυπνάς είναι η χειρότερη για να

σκέφτεσαι γιατί δεν κάνεις την δουλειά που ονειρευόσουν. Αν δεν σου αρέσει, σταμάτα να γκρινιάζεις και βρες κάτι άλλο που θα θες πολύ και θα σε γεμίζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Από τη μία θες να ακούσεις την καρδιά σου και να τηλεφωνήσεις σε εκείνο το αγόρι που σου αρέσει πολύ αλλά έχει εξαφανιστεί το τελευταίο διάστημα και από την άλλη το μυαλό σου αντιδρά, λέγοντάς σου πως αν σε ήθελε πραγματικά θα είχε δώσει σημεία ζωής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Δεν είναι η θέση σου να λύνεις συνεχώς τα προβλήματα και τα κόμπλεξ του συντρόφου σου. Ο έρωτας είναι χαρά και σεβασμός, δεν ανήκει στα καταναγκαστικά έργα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αντί να προσπαθείς να μάθεις τα πάντα για ένα παρασκήνιο στο γραφείο σου που σε έχει αναστατώσει, ή να θες να προβλέψεις τις εξελίξεις, είναι καλύτερο να κάνεις υπομονή και να μην αναμιχθείς καθόλου σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σταματά επιτέλους να τρέχεις συνεχώς για να καλύψεις τις ανάγκες των άλλων και για αλλαγή ασχολήσου σήμερα μόνο με τα δικά σου προβλήματα που πολλαπλασιάζονται και θέλουν επειγόντως λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Η μέρα σου επιφυλάσσει συναντήσεις με φίλους, βόλτες, καφέδες, φαγητά, εξομολογήσεις, σχέδια για το μέλλον κ.α. που θα σε κάνουν πολύ χαρούμενη και θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία -την χρειάζεσαι γιατί η επόμενη εβδομάδα θα είναι απαιτητική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που είσαι ευάλωτη στα νεύρα και τις εντάσεις των γύρω σου και που τελικά καταλήγουν σε ένα βασανιστικό πονοκέφαλο. Προσπάθησε να γλιτώσει από όλο αυτό και να μείνεις μόνη σου στο σπίτι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αν και το επάγγελμα που κάνεις σου αρέσει πολύ και σου δίνει μελλοντικές προοπτικές, η αλήθεια είναι πως δεν τα βγάζεις πέρα οικονομικά, αφού ο μισθός σου είναι μικρός. Συζήτησέ το με το αφεντικό σου, ή κάνε κάτι άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Τα οικονομικά σου που το τελευταίο διάστημα ήταν χάλια, αρχίζουν να βελτιώνονται και εσύ χαμογελάς και κοιτάζεις προς το μέλλον με αισιοδοξία κι όχι προβληματισμό. Είδες τελικά πόσο γρήγορα αλλάζουν όλα;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Έρχονται κάποιες φορές που θες να πεις πως δεν αντέχεις άλλο και να αφήσεις την κατάθλιψη να σε κυριεύσει. Και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, αφού τα τελευταία χρόνια, στους πιο κομβικούς τομείς της ζωής σου, φτάνεις μέχρι την πηγή αλλά νερό δεν πίνεις.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα