Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4-8/12

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 4/12

Σας έχουμε πολλές φορές πως το oversized πουλόβερ αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μπορείτε να το φορέστε με παντελόνια και φούστες ή μόνο του, ως φόρεμα, προσθέτοντας μια ζώνη για να κάνετε τη σιλουέτα σας να φαίνεται ακόμα πιο θηλυκή. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης

η Φαίη μας, επιλέγοντας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό ένα oversized μπεζ πουλόβερ, συνδυασμένο με ένα μαύρο skinny τζιν και ζώνη -όλα ανήκουν στην εταιρεία BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τέλειο τρόπο με over the knee μαύρες μυτερές δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες Tsakiris Mallas. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της, χρησιμοποιώντας το λάδι για τις άκρες Aura Botanica Essence D’ Eclat Hair Oil της Kerastase.

Τρίτη 5/12

Τα στοιχεία που είναι δανεισμένα από τα 80’s πρωταγωνιστούν στη μόδα αυτή τη σεζόν. Ακριβώς όπως οι δερμάτινες μεταλλικές μπότες που φόρεσε σήμερα η Φαίη μας στο Πρωινό και είναι κατάλληλες τόσο για πρωινές εμφανίσεις -ναι, μην σας φοβίζουν – όσο και για τις βραδινές. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα πλεκτό πουλόβερ φόρεμα σε baby pink, μια από τις πιο ωραίες αποχρώσεις του ροζ- από την Desiree Fashion, συνδυασμένο με μια ζώνη για να κάνει τη σιλουέτα πιο θηλυκή. Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δερμάτινες μεταλλικές μπότες, μυτερές και με κωνικό τακούνι, Tsakiris Mallas και ασημένιο διακριτικό κολιέ Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις, το καφέ eyliner στις ρίζες των βλεφάρων και το τριανταφυλλί κραγιόν, Νο 23 και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια κύματα με χωρίστρα στη μέση.

Τετάρτη 6/12

Η μόδα της δεκαετίας του ’60 με τα φορέματα σε άσπρο και μαύρο χρώμα που αναδείκνυαν το ντεκολτέ και τα καλλίγραμμα πόδια των γυναικών αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και ήταν η σημερινή έμπνευση για το look της Φαίης μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό φόρεμα από την εταιρεία Access με 60’s στοιχεία. Μίνι, με μακρύ μανίκι που καταλήγει σε balloon και διακοσμημένο στο πλάι με μια σειρά από χρυσά κουμπιά. Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκά μυτερά δερμάτινα custom made booties Mark Milan και σκουλαρίκια λευκές πέρλες από την Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις και τις διακριτικές λάμψεις στο κινητό βλέφαρο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Πέμπτη 7/12

Το πουκάμισο με το τζιν παντελόνι είναι ένας από τους πιο αγαπημένους σας, κλασικούς αλλά και εύκολους συνδυασμούς που θα είναι πάντα στη μόδα, άσχετα με τις τάσεις της κάθε σεζόν και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά είναι κατάλληλος και για τις βραδινές εμφανίσεις, με την προσθήκη κάποιων αξεσουάρ. Σε αυτόν έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την BSBπου αποτελείται από ένα μαύρο πουκάμισο και ένα τζιν μπλε skinny παντελόνι με μια ζώνη μαύρη. Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακά western booties διακοσμημένα με αγκράφα και τρουκς Tsakiris Mallas και τέλειο μεταλλικό μαύρο τσόκερ από την Folli Follie -για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογράφησης πόζαρε δερμάτινο τζάκετ BSB και γυαλιά ηλίου Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις και τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Παρασκευή 8/12

Η μόδα, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές είναι το πιο ωραίο παιχνίδι που μας γεμίζει χαρά και μας ανεβάζει τη διάθεση. Γι’ αυτό μην φοβάστε να πειραματίζεστε, να κάνετε συνδυασμούς που φαίνονται ετερόκλητους, να μπερδεύετε υλικά σε ένα look ή να επιλέγετε ρούχα που έχουν… πολλές ερμηνείες. Ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, η οποία καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό μίνι φόρεμα Zini, με βολάν από δαντέλα που συνδυάζει τρία πράγματα: το ρομαντικό ύφος, την girly αισθητική και την sexy πινελιά. Η εμφάνισή της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με μαύρο γουνάκι στο δέσιμο Mark Milan και σκουλαρίκια με πεταλούδες από την Wonderfly Collection της; Folli Follie που σας τα κάνουμε δώρο -μπείτε στο Instagram του faysbookgr για να δείτε τις λεπτομέρειες. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε σήμερα το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές το τονισμένο κινητό βλέφαρο σε αποχρώσεις του coffee black και τα μήλα και χείλη σε αποχρώσεις του διακριτικού ροζ -το κραγιόν που χρησιμοποιήθηκε είναι το Νο 36. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό pony tail με όγκο, χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες, κατάλληλο τόσο για καθημερινές, όσο και για επίσημες εμφανίσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα