Προβλέψεις Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Είστε έντονα ελκυστικοί, συναισθηματικά και σεξουαλικά, σε κάποιον αυτή τη στιγμή και εντατικοποιούνται οι ρομαντικές στιγμές.Εάν έχετε δουλέψει σκληρά για ένα έργο που ήταν κουραστικό, μπορείτε να περιμένετε ότι θα γίνει πιο εύκολη σήμερα η μέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Είστε ιδεαλιστές για την οικογένεια και την εγχώρια ζωή σας και την πιθανότητα να δώσετε στον εαυτό σας έναν πολύ καλύτερο τρόπο ζωής κατά τη διάρκεια αυτής της τρέχουσας διαμετακόμισης της Σελήνης στον 4ο οίκο σας.Τα θέματα ιδιοκτησίας είναι το ανώτατο

στο μυαλό σας, αλλά να είστε προσεκτικοί δεδομένου ότι οποιαδήποτε δέσμευση στον τομέα αυτό μπορεί να έρθει με απροσδόκητες ευθύνες. Μπορεί να είστε κάτω από μια μεγάλη πίεση αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε καλά την υγεία σας και να αποφεύγετε την περιττή πίεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Προσπαθήστε να πάρετε άνεση σε αυτό που αγαπάτε και μην φοβάστε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας μαζί τους άλλους ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Οποιοδήποτε είδος ασφαλιστικών ζητημάτων ή τραπεζικών θεμάτων που έχουν χαθεί ή έχετε χαλαρώσει μπορεί να λυθεί αμέσως. Η λήψη οικονομικών συμβουλών δεν αφορά την ιδέα εάν το άτομο είναι επαγγελματίας και το εμπιστεύεστε.Να είστε ειλικρινείς, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τον σεβασμό των άλλων ανθρώπων και επίσης θα καταστήσει τη ζωή λιγότερο περίπλοκη κατά τους προσεχείς μήνες.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα δώρο που είναι αντίκα ή vintage, βεβαιωθείτε ότι είναι γνήσιο. Μην ξεχάσετε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη. Δεν υπάρχει λόγος να αναδεικνύονται τα οικονομικά προβλήματα, ειδικά αν δεν μπορείτε να τα λύσετε.Μια οικονομική απόφαση που κάνετε τώρα απαιτεί περισσότερο χρόνο για έρευνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε ένα άτομο είναι να είστε μόνοι σας και μην φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας σε άλλους. Εάν αναζητάτε έναν σύντροφο αλλά δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, μπορεί να υπάρχει ένα ψυχολογικό μπλοκ που πρέπει να αναγνωριστεί.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Τα οικονομικά μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σας και μπορείτε να οργανώσετε ή να απλοποιήσετε τα θέματα που αφορούν την ανταλλαγή, τη φορολόγηση,ή τον δανεισμό.Η κατανόησή σας και οι απόψεις σας για τη ζωή υποκινούνται και ζωντανεύουν τώρα, αλλά αυτό θα είναι στο πλαίσιο της τόνωσης της επιθυμίας σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Ανοίγετε το μυαλό σας σε υψηλότερα επίπεδα σκέψης.Τα θρησκευτικά ή φιλοσοφικά θέματα προσελκύουν την προσοχή σας και αρχίζετε να διατυπώνετε ιδέες για σημαντικά ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Σταματήστε να επικεντρώνεστε στα πράγματα που γνωρίζετε ότι μπορεί να μην λειτουργούν και να ανακατευθύνετε τις ενέργειές σας σε πιο καρποφόρες δραστηριότητες. Τα χρέη σας παίρνουν τον έλεγχο τώρα που έχετε ξοδέψει την ενέργεια που διαχειρίζεται τα οικονομικά σας πιο δημιουργικά και όχι σπαταλώντας χρήματα για πράγματα που δεν σας είναι χρήσιμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Αυτό μπορεί να είναι μια εποχή σύγχυσης στο σπίτι και με την οικογένεια αλλά ίσως και με τον εαυτό σας. Είστε αναγκασμένοι να επισκευάσετε, να ανακαινίσετε ή ακόμα και να αλλάξετε την κατοικία σας, αλλά σκεφτείτε προσεκτικά πρώτα πώς να αλλάξετε τον εαυτό σας, καθώς η τροποποίηση του περιβάλλοντος σας θα σας αφήσει ακόμα το βασικό πρόβλημα της προσωπικής δυσαρέσκειας.Θέλετε να καθαρίσετε τα πράγματα στο μυαλό σας και να χειριστείτε καταστάσεις (ή επικοινωνίες) αποτελεσματικά. Αυτό δεν θα επιτευχθεί εύκολα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μην καταστρέφετε μια νέα ρομαντική ευκαιρία. Έχετε κάποια νέα συναισθήματα και μπορεί να χρειαστούν αρκετές ημέρες για να λάβετε μια λαβή σε αυτά. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να συνδεθείτε συναισθηματικά με τους φίλους σας και να βρείτε τις ομοιότητες και όχι τις διαφορές μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Δεν είστε ικανοποιημένοι μέχρι να ολοκληρώσετε την εργασία σας σήμερα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Η σεξουαλικότητα και τα θέματα οικειότητας κυριαρχούν τώρα και τις επόμενες μέρες. Έχετε ισχυρούς φυσικούς δίσκους και χρειάζεστε μια βαλβίδα αποδέσμευσης για εσάς, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες απαιτήσεις εργασίας σας. Από οικονομική άποψη, έχετε κάποιες απροσδόκητες ανατροπές και στροφές για την αντιμετώπιση αυτού του κύκλου.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα