Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 4-8/06

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 4/6

Το τζιν σορτσάκι είναι από τα ρούχα – πρωταγωνιστές του καλοκαιριού και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει στην γκαρνταρόμπα της. Και δικαιολογημένα, αφού συνδυάζεται με όλες τις μπλούζες, τ πουκάμισα

και τα αξεσουάρ σας και σετάρεται τέλεια ακόμα και με το μαγιό. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μαύρη μπλούζα με τρουακάρ μανίκια και τετράγωνο ντεκολτέ, μαύρο ψηλόμεσο τζιν σορτς και μαύρη διπλή ζώνη με διπλή αγκράφα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα πέδιλα με ασημένιες λεπτομέρειες- αγκράφες και χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές την πράσινη μεταλλική σκιά PEM 103 Pixie Dust από τη σειρά Pris Metal Chrome Eye Mousse της J.Cat Beauty και από πάνω το hightlighter You Clow Girl YGG 108 Mermaid Skin της J.Cat Beauty για να σταθεροποιηθεί το χρώμα, την τερακότα Νο 04 της Radiant για μπρονζέ δέρμα, το ρουζ Justa a Pinch από τη MAC και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl επίσης από τη MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα μαλλιά της με τον όγκο προς τα πίσω.

Τρίτη 5/6

Τα φουλάρια αποτελούν την πιο hot τάση του καλοκαιριού. Δένονται με πάρα πολλούς τρόπους, μπορούν να φορεθούν στο κεφάλι, στο λαιμό, στη μέση και είναι ικανά να απογειώσουν μια εμφάνιση. Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία πρόκειται για τα πιο εμπνευσμένα αξεσουάρ της σεζόν, που πρέπει να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας και μας θυμίζουν τις σταρ των προηγούμενων δεκαετιών, όπως η Grace Kelly και η Brigitte Bardot. Αυτό επέλεξε και τη σημερινή της εμφάνιση στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashion που αποτελείται από λευκό πλεκτό τοπάκι με τιράντα και ανοιχτό ντεκολτέ, συνδυασμένο με μια μια λευκή χυτή ψηλόμεση παντελόνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με με flat mules εσπαντρίγιες σε baby pink, Tsakiris Mallas, ζώνη και εντυπωσιακό εμπριμέ φουλάρι στα μαλλιά, σε απαλούς γαλάζιους και κοραλί τόνους. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, το οποίο ήταν σούπερ καλοκαιρινό με sun kissed επιδερμίδα και πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Bronzing Powder της Seventeen, τα ρουζ Harmony και Peaches από την εταιρεία MAC, το κραγιόν Bite O’ Georgia και από πάνω το Vinyl Gloss No 07 της Radiant και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, ο ο οποίος της έφτιαξε μια χαμηλή κοτσίδα προς τα πίσω με όγκο και κατόπιν τα… διακόσμησε με ένα φουλάρι.

Τετάρτη 6/6

Το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή, αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά κομμάτια της μόδας και γι’ αυτό θα πρέπει να το έχετε όλες στη γκαρνταρόμπα σας. Και δικαιολογημένα, αφού μπορεί να φορεθεί πάντα, ανεξάρτητα από τα trends της κάθε σεζόν, όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις και na συνδυαστεί με όλα τα αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας μόδας BSB, ένα στενό, μίνι, ραβδωτό φόρεμα, με έναν ώμο και βολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ασημένια ψηλοτάκουνα πέδιλα που δένουν μπροστά με ένα μαντήλι -σας έχουμε πει πως αποτελούν πολύ μεγάλη τάση- Tsakiris Mallas και Fashionably Silver Essentials Black Rhodium Plated μεγάλους κρίκους από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το σούπερ καλοκαιρινό μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Bronzing Powder της Seventeen και στα χείλη το μολύβι Νο 4 της Radiant και το κραγιόν Νο 01 Rose από την Beauty is Life και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Πέμπετη 7/6

Δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερα και πιο girly για να επιλέξετε αυτή τη σεζόν από ένα floral φόρεμα. Ιδανικό για επίσημες αλλά και all day εμφανίσεις, συνδυάζεται με τα πάντα, από λευκά αθλητικά, όπως βλέπουμε στα street looks των διασημότερων bloggers του πλανήτη, μέχρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης για την εμφάνισή της στο Πρω1νό η Φαίη μας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Zini, ένα μίνι μακρυμάνικο floral φόρεμα, με κοραλί βάση και μπεζ λουλούδια, με λεπτομέρειες από βολάν και ανοιχτή πλάτη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το σούπερ pitchy καλοκαιρινό μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές το ρουζ Just a Pinch της MAC που χρησιμοποιήθηκε και ως σκιά, τις γυαλάδες με το Bronzing Powder της Seventeen και το Gold Deposit της MAC και στα χείλη το κραγιόν Bite O’ Georgia της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Παρασκευή 8/6

Οι ώμοι είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο θηλυκά σημεία σας. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τους… βγάζετε συχνά έξω, από το πρωί, έως το βράδυ, ακολουθώντας πιστά το trend των τελευταίων σεζόν που ονομάζεται: Off the shoulder, επιλέγοντας tops, πουκάμισα αλλά και φορέματα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με μια δημιουργία της εταιρείας Access, ένα μίνι μεσάτο φόρεμα σε γαλάζιο που αφήνει ακάλυπτους τους ώμους, με τρουακάρ μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ταμπά πλεκτή ζώνη και ψηλοτάκουνα ταμπά booties με διακοσμητικά σχέδια Tsakiris Mallas και εντυπωσιακό μπλε Big Moments με μεγάλη κάσα δερμάτινο ρολόι από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το σούπερ pitchy καλοκαιρινό μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα It’s Everything από τη συνεργασία της Mariah Carey με τη MAC, τις γυαλάδες από την Highlighting Palette Arcade Glam, Love You So Mochi της NYX, το ρουζ Bread for Beauty της MAC και στα χείλη το Lip Gloss Petite Sweet από τη σειρά Lust for Life από την H&M και ο Δημήτρης Στράτος τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, tsakiris mallas, folli follie, grace kelly, τζιν, πουκάμισα, ΑΝΤ1, εταιρεία, bsb, σορτς, follie, dust, chrome, cat, beauty, girl, skin, mac, σταρ, fashion, baby, pink, sun, peaches, georgia, essentials, black, rose, life, floral, bloggers, μπεζ, access, ώμους, μπλε, big, moments, love, sweet, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, ξανα, tsakiris mallas, αθλητικα, αξεσουαρ, γυναικα, λουλουδια, μαγιο, ρουχα, σημερινη, σταρ, φορεματα, bsb, chrome, mac, ασημενια, βραδυ, γωγω, δερμα, δερματινα, υπαρχει, εβδομαδα, εταιρεία, ζωνη, θηλυκα, κοσμημα, λευκη, λευκα, λεπτομερειες, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, μινι, μπλε, μπλουζες, μικρο, τζιν, παντα, πεδιλα, υπογραφη, πρασινη, πρωταγωνιστες, πρωι, ρολοι, σεζον, συγκεκριμενα, σειρα, στυλιστα, σουπερ, σχεδια, ταση, τετραγωνο, χειλη, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωμοι, ωρες, access, baby, beauty, black, sun, big, cat, δημητρης, dust, εμφανισεις, love, essentials, fashion, floral, folli follie, follie, georgia, girl, grace kelly, ιδανικο, λευκο, life, sweet, μπεζ, moments, μπροστα, ογκο, peaches, pink, πουκάμισα, bloggers, rose, skin, σορτς, ώμους
Τυχαία Θέματα