Προβλέψεις Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για να σκεφτείς λογικά και να υιοθετήσεις αυτόν τον τρόπο σκέψης και στο μέλλον. Ωραίο το συναίσθημα, αλλά μέχρι τώρα, όπως ξέρεις καλά, δεν σε έχει βοηθήσει και πολύ.

Ταύρος

Σήμερα οι γύρω σου δεν θα μπορούν εύκολα να σε πλησιάσουν καθώς θα έχεις αρκετά νεύρα. Αν είναι να τους κάνεις τη ζωή δύσκολη Σαββατιάτικα, τότε σου προτείνουμε να μείνεις σπίτι και να χαλαρώσεις.

Δίδυμοι

Η αλήθεια είναι πως έχεις κάποια ενδιαφέροντα τα οποία κοντεύεις να χάσεις από τις πολλές υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί

το τελευταίο διάστημα. Προσπάθησε να μην το κάνεις, αφού σε βοηθούν να αλλάζεις παραστάσεις.

Καρκίνος

Θα στο πούμε ακόμα μια φορά: Ήρθε πια η ώρα για να ανεβάσεις στο μέτρο του σωστού την αυτοπεποίθησή σου και να πάψεις να νιώθεις μειονεκτικά. Φρόντισε τον εαυτό σου, αγάπησέ τον και μην του πας κόντρα.

Λέων

Σήμερα μπορεί να νιώθεις κάπως περίεργα και να μην έχεις διάθεση για πολλές συζητήσεις που θα σε κουράσουν. Αν το δεις να συμβαίνει αυτό, ζήτα συγγνώμη από την παρέα σου και αποχώρησε. Οι φίλοι δεν παρεξηγούν ποτέ.

Παρθένος

Τα προγνωστικά είναι με το μέρος σου σήμερα και η μέρα σου θα κυλήσει όμορφα χωρίς αναταραχές, εντάσεις και τσακωμούς. Βρες χρόνο για το σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Ζυγός

Τις τελευταίες μέρες ένιωθες λίγο χαμένη αλλά σήμερα σιγά σιγά θα αρχίσεις να βρίσκεις τον εαυτό σου. Άρχισε από σήμερα να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και γενικά να κάνεις μια σειρά από πράγματα που σου αρέσουν και σε ανεβάζουν.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία τραβήξεις ένα μεγάλο Χ σε ότι σε κάνει να νιώθεις άσχημα και σε μιζεριάζει. Άρχισε ένα καινούργιο σπορ ή ένα βιβλίο,πήγαινε μια βόλτα με τους φίλους σου και άλλαξε παραστάσεις.

Τοξότης

Έχεις κάποια σοβαρά θέματα να συζητήσεις με κάποιον κοντινό σου που προσφέρεται να σε βοηθήσει. Οι παρατηρήσεις του θα είναι ουσιαστικές και γρήγορα θα αρχίσεις να ξεαγχώνεσαι και να τα βλέπεις όλα πιο αισιόδοξα.

Αιγόκερως

Μέσα σου νιώθεις περίεργα και βρίσκεσαι σε μια περίεργη σύγχυση η οποία δεν σου κάνει καθόλου καλό. Ασχολήσου σήμερα μόνο με πράγματα που σε ευχαριστούν και μείνε μακριά από εντάσεις και τσακωμούς.

Υδροχόος

Έχεις πολύ χρόνο σήμερα για να σκεφτείς πως θα πράξεις ώστε να απογειώσεις το επαγγελματικό σου μέλλον. Ήδη σου έχουν γίνει αρκετές προτάσεις, όμως ακόμα δεν έχεις καταλήξει. Πάρε όσο χρόνο θες, κανείς δεν σε πιέζει να αποφασίσεις τώρα.

Ιχθύες

Δεν μπορείς να τα πετύχεις όλα με την πρώτη φορά γι αυτό μην διστάσεις να ξαναδοκιμάσεις μέχρι να καταφέρεις αυτό που θες και επιθυμείς. Προσοχή στα οικονομικά σου και στις άσκοπες αγορές που τινάζουν την μπάνκα στον αέρα.

Καλήμερα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα