Προβλέψεις Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Εσείς που έχετε βγει από μια σχέση υπάρχει το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Προσοχή όμως να μην κάνετε πάλι και οι δύο τα λάθη του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά όπως το θέατρο,χορό κλπ., θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικά με αυτό και κάποια δουλειά που είχε μείνει στάσιμη θα προχωρήσει με νέες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφο σας ίσως γιατί πιστεύετε ότι δεν σας στηρίζει όσο θα θέλατε. Καλό είναι να μην κάνετε τέτοιες σκέψεις γιατί δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αφού είναι πάντα

στο πλευρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μάλλον έχει αρχίσει να χτυπά το βιολογικό σας ρολόι και αν είστε παντρεμένοι ή σε μια σοβαρή σχέση σκέφτεστε με τον σύντροφο σας την απόκτηση ενός παιδιού.

ΛΕΩΝ

Γενικότερα σήμερα δεν θα ξέρετε τι θέλετε και θα έχετε έντονες εκρήξεις θυμού.Ίσως να σας φταίνε τα επαγγελματικά σας και οι μαζεμένες υποχρεώσεις που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχετε κουραστεί πολύ με τα οικονομικά σας μια και συνέχεια έρχονται νέα έξοδα. Θέλετε να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα για κάποια μελλοντικά σχέδιά σας, αλλά δυστυχώς η κατάσταση δεν σας το επιτρέπει προς το παρόν.

ΖΥΓΟΣ

Πρέπει να λύσετε κάτι που συμβαίνει στην οικογένεια σας και σας στενοχωρεί πολύ, αλλά παρά την καλή θέληση που έχετε βγαίνετε και οι κακοί της υπόθεσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην διστάσετε να μιλήσετε για το σωστό στη δουλειά σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποιον με δύναμη. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και έχετε αρκετή δουλειά προσπαθήστε να την τελειώσετε γρήγορα και να βγείτε με τους φίλους σας και να περάσετε καλά. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα κάνετε μια συζήτηση με κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να βγει εύκολα εκτός ελέγχου. Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και να μην πείτε πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και είναι Σαββατοκύριακο δεν θα σταματήσετε να δουλεύετε από το σπίτι. Η γκρίνια του συντρόφου σας είναι αναμενόμενη όπως και μια προσωρινή ρήξη γιατί του είχατε υποσχεθεί πως σήμερα και αύριο θα ήταν αυτός η προτεραιότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλο σας περνάει από το μυαλό να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Πριν όμως βρείτε ποιο είναι αυτό, μην το κάνετε γιατί σίγουρα θα το μετανιώσετε.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα