Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/4-3/5

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο -Να σε ενημερώσουμε πως η εκπομπή βγήκε στον αέρα από την 1/5 και μετά.

Τετάρτη 1/5

Σήμερα θα σας κάνουμε ένα μίνι μάθημα ιστορίας που αφορά στα αγαπημένα μας T-shirts. Τα πρώτα εμφανίστηκαν τον 19ο αιώνα και αρχικά πωλούνται για εσώρουχα. Στην πορεία όμως εξελίχτηκαν στο βασικό κομμάτι της καθημερινής ένδυσης. Σε αυτό βοήθησαν

τόσο ο Marlon Brandron, όσο και ο James Dean με τις cool εμφανίσεις στις ταινίες τους. Σήμερα πια παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις μας, σε όλες τις εκδοχές τους, από μονόχρωμα, με στάμπες, και λόγκος, μέχρι εκείνα με τα ενδιαφέροντα prints. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την tτρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB, που αποτελείται από ένα ανοιχτόχρωμο και ψηλόμεσο τζιν και ένα λευκό T-shirt. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια μαύρη κλασική από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print πέδιλα με χοντρό τακούνι, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το Highlighter bronzing powder, No 1, της Seventeen, το ρουζ Shimmer Brick Compact, Nectar, της Bobbi Brown και στα χείλη το κραγιόν Shy Girl της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 2/5

Το ξέρουμε πως όλες σας λατρεύετε το ανδρόγυνο look και συχνά εμφανίζεστε ρούχα που μοιάζουν σαν να τα κλέψατε από την γκαρνταρόμπα του αγοριού σας. Σήμερα θα μιλήσουμε για το tuxedo dress, το φόρεμα -σακάκι που αποτελεί μια από τις αγαπημένες επιλογές των celebrities. Απλό αλλά τόσο ιδιαίτερο και απόλυτα θηλυκό μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Για αυτή τη σεζόν, αν ήδη έχετε ένα μαύρο ή λευκό στην κατοχή σας, πείτε ένα μεγάλο ΝΑΙ σε ένα κίτρινο. Θα κάνει την τέλεια αντίθεση με την μαυρισμένη επιδερμίδα σας τα βράδια του Καλοκαιριού. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα tuxedo dress από την εταιρεία Zini, κίτρινο, midi, με χρυσά κουμπιά, off the shoulder και τρουακάρ μανίκια. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, με χιαστί λουράκια, από διαφάνεια με μαύρο τελείωμα, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες από την παλέτα The Balm, The Lumiinzing Collection, The Manizer Sisters της εταιρείας Make Me Up Cosmetics και τα υπόλοιπα, ρουζ, σκιές και κραγιόν από την παλέτα The Balm Voyage, επίσης της Make Me Up Cosmetics. Ναι, ποιος είπε πως για να κάνετε τέλεια το make up σας χρειάζεστε δεκάδες προϊόντα; Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 3/5

Οι σχεδιαστές για να ετοιμάσουν τις συλλογές τους δεν εμπνέονται μόνο από το τώρα αλλά και από τις προηγούμενες δεκαετίες -η μόδα, όπως εξάλλου σας έχουμε πει πολλές φορές, είναι ανακύκλωση. Αυτή τη φορά έστρεψαν τα… μάτια τους στα 50’s και έκαναν τα φορέματα εκείνης της εποχής το απόλυτο trend. Κομψά και απόλυτα θηλυκά, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις. Θα τα βρείτε στην αγορά σε μονόχρωμα, αλλά και με ενδιαφέροντα prints, όπως καρό και floral. Σε αυτό το trend έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα γαλάζιο φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, 50’s, midi, off the shoulder με κλος φούστα και λευκή ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δυο κολιέ, το πρώτο με κοράλλια από την εταιρεία The Urban Hippie και το δεύτερο με δυο σειρές μαργαριτάρια, Lifelikes και ένα ζευγάρια φούξια φλούο ψηλοτάκουνα πέδιλα, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις σκιές από την Couture Palette, 5 Color Ready To Wear, No 7 της YSL, τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Pink Glow της Bobbi Brown, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν Cremesheen, Creme Cup, επίσης της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα