Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/10-1/11

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο -να σου θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα 28/10 η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα.

Τρίτη 29/10

Το jumpsuit, η ολόσωμη φόρμα δηλαδή, είναι ένα κομμάτι που όλες θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας γιατί είναι εύκολο, βολικό, συνδυάζεται εύκολα με τα περισσότερα αξεσουάρ σας και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Αυτή τη σεζόν επιλέξτε ένα σε πράσινο

χρώμα, από χακί μέχρι σμαραγδί, σε διάφορα κοψίματα και μήκη, κοντομάνικο, με φουσκωτά μανίκια ή τονισμένους ώμους, φαρδύ, στενό, με τσέπες κτλ. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη χακί φόρμα από την εταιρεία Desiree Fashion. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να την κερδίσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με μια δερμάτινη ζώνη Orsalia Parthenis, στο ίδιο χρώμα με τη φόρμα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα animal print παπούτσια σε κόκκινο και μαύρο vinyl, Jessica Simpson από τα καταστήματα Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, πιάνοντάς τα μια μισή αλογοουρά, ένα από τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν που είναι πολύ εύκολο και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 30/10

Τα παστέλ ρούχα που μπήκαν… με φόρα στη στη ζωή μας την προηγούμενη Άνοιξη, εξακολουθούν να αποτελούν μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν. Αν ακόμα δεν έχετε κάποια στην γκαρνταρόμπα σας τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή αφού σύντομα θα αρχίσουν οι μίνι εκπτώσεις και θα βρείτε πολλά κομμάτια στην αγορά σε σούπερ οικονομικές τιμές -αυτό άλλωστε δεν είναι το ζητούμενο των περισσότερών μας; Γενικά δεν θα πρέπει να φοβάστε καθόλου τις ζαχαρωτές αποχρώσεις της μόδας, αφού ταιριάζουν τέλεια σε κάθε στυλ, είτε το δικό σας είναι ρομαντικό, είτε πιο boho chic, είτε ροκ. Εξάλλου, όπως σας έχουμε πει πολλές φορές όλα έχουν να κάνουν με το κατάλληλο styling. Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα παστέλ φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, σατέν, μίνι, με ζώνη. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες πουά γόβες με αυτάκια στο πίσω μέρος, Bilero. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους μκαι ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Πέμπτη 31/10

Το snake print εξακολουθεί να αποτελεί μεγάλη τάση και αυτή τη σεζόν. Θα το βρείτε σε πολλές εκδοχές ρούχων και αξεσουάρ -αν ακόμα δεν το έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, πράγμα απίθανο, ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε σε σούπερ οικονομικές τιμές, αφού αρχίζουν οι μίνι εκπτώσεις. Η επιλογή δική σας… Ένα snake print lingerie, ένα φόρεμα, ένα πανωφόρι, μια τσάντα, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπότες ή γόβες. Σε αυτό το trend έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της εταιρείας Zini που αποτελείται από ένα λευκό αμάνικο ζιβάγκο, ένα μαύρο αμάνικο γιλέκο -σακάκι που δένει γύρω από τη μέση και ένα δερμάτινο snake print παντελόνι. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε-που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες ψηλοτάκουνες μπότες, επίσης από την εταιρεία Zini. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους μκαι ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο στην κορυφή.

Παρασκευή 1/11

Δεν θα σταματήσουμε να σας λέμε ποτέ πως το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή είναι το πιο κλασικό και διαχρονικό κομμάτι της μόδας και πως θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γκαρνταρόμπα σας. Γιατί πολύ απλά μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις και εποχές, να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας και να είναι πάντα τόσο φρέσκο και μοντέρνο ανεξάρτητα από τα trends που μας παρουσιάζουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο φόρεμα με υπέροχο ντεκολτέ της εταιρείας Access Fashion. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε-που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- κάντε κλικ ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με κοσμήματα layering στο λαιμό, Kessaris, ένα μαύρο διάφανο καλσόν με λουλούδια Zara και ένα ζευγάρι suede γόβες με μεταλλικό τακούνι με logos, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα τέλειο banana bun με χωρίστρα στη μέση και όγκο στην κορυφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα