Δείτε το Halloween κούρεμα της Courteney Cox και ουρλιάξτε ελεύθερα

Η Courtney Cox αγαπάει πολύ τα social. Οι θαυμαστές της μάλιστα την ανέδειξαν σε Instagrammer της χρονιάς. Από τα throwback με τα Φιλαράκια μέχρι τις οικογενειακές στιγμές με την κόρη της. Φροντίζει να μας δείχνει στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της αλλά και όλα όσα ετοιμάζει σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς και τις προσωπικές της ανησυχίες. Το τελευταίο της post όμως ήταν ότι πιο περίεργο και λιγάκι τρομακτικό.

Προκειμένου να μπει στο πνεύμα του Halloween

και εμπνευσμένη από την ταινία τρόμου Scream η Cox ανέβασε ένα video που κόβει τα μαλλιά της! Ναι, τα κόβει στ’ αλήθεια. Παίρνει στα χέρια της ένα μεγάλο ψαλίδι και κόβει τις αφέλειες της πολύ κοντές και φυσικά όχι απόλυτα ίσιες, όπως καταλαβαίνετε.

Για την ακρίβεια, η Cox στο video υποδύεται τη δημοσιογράφο Gale Weather, ένα ρόλο της τρίτης ταινίας Scream. Πριν κάνει την απίθανη κίνηση λέει: “Είναι Halloween και προκειμένου να μπω στο κλίμα της γιορτής είδα μερικές από τις ταινίες Scream”. Στο βάθος ακούγεται το τραγούδι Red Right Hand των Nick Cave & The Bad Seeds. Και συνεχίζει: “Επέλεξα το Scream 3 και πρόσεξα πως η Gale Weathers είχε πολύ κοντές αφέλειες. Για δείτε”.

Η συνέχεια είναι στ’ αλήθεια τρομακτική. Παίρνει το ψαλίδι, κόβει τα μαλλιά της και τη στιγμή που ρωτάει πως μας φαίνεται ένα Ghostface εμφανίζεται πίσω της και ουρλιάζει η Cox κι εμείς μαζί.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial) στις 31 Οκτ, 2019 στις 9:46 πμ PDT

Στη συγκεκριμένη ταινία τρόμου η πρωταγωνίστρια έχει ένα πολύ ιδιαίτερο hair look. Τα μαλλιά της φτάνουν στον ύψος των ώμων και οι αφέλειες είναι υπερβολικά κοντές.

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρουμε αν η Cox έκοψε τα πραγματικά μαλλιά της ή αν φορούσε περούκα. Όπως και να ‘χει πρόκειται για ένα από τα πιο διασκεδαστικά Halloween video που είδαμε τις τελευταίες μέρες. Και η Cox αποδεικνύει πως γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο να κρατά τους θαυμαστές της κοντά της.

Κεντρική photo: E!Entertainment/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Φανατικές θαυμάστριες των “Friends” ενωθείτε- Δημιουργήθηκε make up collection αφιερωμένη στην πιο επιτυχημένη σειρά ever

Ήρθε η ώρα να μάθετε αν χρησιμοποιείτε τα σωστά πινέλα μακιγιάζ (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα