Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 29/01-2/02

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 29/1

H pencil φούστα είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα αγαπημένα κλασικά κομμάτια όλων σας, γιατί πολύ απλά είναι ικανή να αναδείξει τις καμπύλες σας, δημιουργώντας με μεγάλη επιτυχία πολλά looks, από το πιο θηλυκό, μέχρι το πιο αυστηρό. Γενικά μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές, σε όλες περιστάσεις και από όλους

τους σωματότυπους, αρκεί βέβαια να συνδυαστεί με σωστό τρόπο. Στην pencil φούστα, που αποτελεί επίσης και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από λευκό αμάνικο T-shirt με μεταλλικές λεπτομέρειες στους ώμους και pencil φούστα, nude και midi. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με peep tote nude lace up booties με χάλκινες λεπτομέρειες Dukas –για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με bomber jacket με οικολογική γούνα BSB. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τα nude χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα τέλεια και ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τον όγκο.

Τρίτη 30/1

To Athleisure, η τάση που ξεκίνησε τον προηγούμενο χρόνο στη μόδα, εξακολουθεί να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτή τη σεζόν και μας αρέσει πολύ, αφού υποστηρίζει την πλήρη απενοχοποίηση των αθλητικών ενδυμάτων και υποδημάτων. Ναι πια δεν προορίζονται μόνο για το γυμναστήριο ή για χαλαρές στιγμές μέσα στο σπίτι, αλλά αντίθετα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ, τόσο στη δουλειά, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις. Στην τάση αυτή έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης και η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι με μάο γιακά και ρίγα στα πλαϊνά του παντελονιού και λευκό T-shirt. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γκρι σκούρα αθλητικά παπούτσια Superga με λευκά κορδόνια και εντυπωσιακά δαχτυλίδια από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε ψυχρές αποχρώσεις, τα ροζ χείλη και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Τετάρτη 31/1

Η μόδα όπως σας έχουμε πει πολλές φορές είναι η τέχνη που ανακυκλώνεται πιο γρήγορα από όλες. Γι’αυτό και κάθε σεζόν έχουμε νέα trends, που έχουν φυσικά τις ρίζες τους στις προηγούμενες δεκαετίες. Σήμερα θα σταθούμε στην άνθιση του ροκ εντ ρολ και την ανάδειξη της Olive Newton John σε Νο1 σταρ του πλανήτη και κορυφαίο fashion icon, αμέσως μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο Grease. Σε αυτή μάλιστα στηρίχτηκε και η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από ένα λεπτό ασπρόμαυρο ριγέ πουλόβερ με χιαστί στους ώμους, συνδυασμένο με ένα κόκκινο ψηλόμεσο παντελόνι. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες λευκές γόβες Dukas και λευκά σκουλαρίκια πέρλες από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε χρυσές γυαλιστερές σκιές, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα κόκκινα χείλη -χρησιμοποίησε το κραγιόν Rouge Pur Couture YSL Νο 01 -και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail δεμένο με λευκή κορδέλα.

Πέμπτη 1/2

Αν υπάρχει ένα χρώμα που μπορεί αυτόματα να αναβαθμίσει το look σας και να το κάνει να μοιάζει πολυτελές και πολύ ακριβό, είναι το καμηλό. Και δικαιολογημένα αφού αποτελεί κλασσική και διαχρονική αξία, είναι ευέλικτο, συνδυάζεται με τα πάντα, μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και σας συμβουλεύουμε να το έχετε στην γκαρνταρόμπα σας, από παλτό και leather jacket, μέχρι παντελόνι και pencil φούστα. Σε αυτό το χρώμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο Zini που αποτελείται από μια λευκή μεταξωτή μπλούζα με εντυπωσιακό κέντημα στο λαιμό μάο από πέτρες και μια ψηλόμεση τρουακάρ παντελόνα σε καμηλό. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες λεοπάρ mule γόβες Mule Maria Katsona Shoes. –για τις ανάγκες της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με παλτό Zini και τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με μεταλλική μπρονζέ σκιά στο κινητό βλέφαρο από την Couture Palette No 2 που διαθέτει πέντε χρώματα, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture Νο 05 και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Παρασκευή 2/2

To preppy look που είναι αυστηρό και αποπνέει φινέτσα και αποτελεί μια από τις πιο κλασικές και διαχρονικές τάσεις της μόδας, επιβάλλει να φοριούνται τα πουλοβεράκια πάνω από πουκάμισο ή μπλουζάκια polo. Μπορεί να γίνει όμως και απίστευτα μοντέρνο και χαλαρό αν συνδυαστεί όχι με ένα παντελόνι chino, ή ένα τουίντ σακάκι, αλλά με ένα σκισμένο τζιν και γόβες, ακριβώς όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με ένα σύνολο Access που αποτελείται από μαύρο πουλοβεράκι με ενσωματωμένο λευκό πουκάμισο, στο γιακά και το τελείωμά του και ένα skinny μπλε τζιν με σκισίματα. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνες nude γόβες Dukas και εντυπωσιακά δαχτυλίδια από την Wonderfly Collectiion της Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και το ροζ κραγιόν στα χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ίσια, με ανάλαφρες άκρες και όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα