Προβλέψεις Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Η σύγχυση σχετικά με τις δεσμεύσεις και τα χρονοδιαγράμματα του εργασιακού σας χώρου που είναι όλο και πιο πιεστικά το τελευταίο διάστημα θα φτάσει στο τέλος. Χαλαρώστε και απολαύστε ήρεμες στιγμές συντροφιά με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Είστε ελκυστικοί και μπορείτε να αισθανθείτε ότι οι άλλοι σας επιθυμούν. Ναι, αυτή η αυτοπεποίθηση που θα έχετε σήμερα είναι απόρροια της καλής σας διάθεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Η αφοσίωσή σας στην εργασία σημαίνει

ότι η δημιουργικότητα σας ρέει. Και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν όλοι. Παρόλα αυτά το μπράβο θα αργήσει να έρθει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Δεν μπορείτε να κρύψετε την δυσαρέσκεια απέναντι στους εργοδότες σας που παίρνουν τις ιδέες σας και τις χρησιμοποιούν για δικές τους. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι δικό σας; Για σκεφτείτε το αυτό το Σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Είστε θαρραλέοι και μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι που συνήθως δεν κάνετε. Αυτό θα μπορούσε να σχετίζεται με ένα χόμπι ή, σε πιο πρακτικό επίπεδο, να κάνετε μια πρόταση στη δουλειά σας που θα ενθουσιάσει το αφεντικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Πρέπει να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ για να βρείτε την ευτυχία. Θα πετύχετε νέες φιλίες χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Εξαλείψτε εκείνους που δεν έχουν καμία χρησιμότητα πια. Αν υπάρχουν αποτυχίες, ξανασκεφτείτε τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Η Σελήνη διέρχεται και σας δίνει την ευκαιρία να πάρετε ένα διάλειμμα από το δύσκολο πρόγραμμά σας και να σκεφτείτε τι θέλετε πραγματικά να κάνετε. Μην αναλώστε σε διαφωνίες, εντάσεις και τσακωμούς με ανθρώπους που αγαπάτε και βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Μερικές φορές οι άνθρωποι δεν αλλάζουν σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, γι ‘αυτό θα πρέπει να τους παροτρύνετε να δράσουν. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να δώσετε ένα καλό παράδειγμα από την καθημερινότητά σας. Κάποιοι θέλουν ένα πρότυπο στη ζωή τους και εσείς είστε εκεί για να τους το δώσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Κατασκευάζετε πράγματα στο μυαλό μας, τα οποία είναι συχνά εντελώς αντίθετα με την πραγματικότητα. Κοιτάξτε τα πράγματα λογικά και όχι με τα συναισθήματά σας.Ένας φίλος μπορεί να έχει ένα πρόβλημα παρόμοιο με αυτό που έχετε περάσει. Μη διστάσετε να τον βοηθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μπορείτε να προστατεύσετε και να υποστηρίξετε κάποιον που έχει υποστεί αδικία αυτή τη στιγμή. Είτε στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είτε στο οικογενειακό. Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Η υπερβολική που σας διακρίνει σε κάθε πτυχή της προσωπικότητάς σας είναι πια πιο εμφανής από ποτέ. Τσεκάρετε τους λογαριασμούς σας ή πράγματα που έχετε ξεχάσει να πληρώστε και άλλες υποχρεώσεις που θα βρεθούν σε λίγο καιρό στο δρόμο σας. Οι φίλοι βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Τα θέματα διατροφής βρίσκονται στην κορυφή της ατζέντας σας. Θα μπορούσατε να νιώθετε λίγο κουρασμένοι και πρέπει να κοιτάξετε την υγεία σας παραπάνω. Σας συμβουλεύουμε να κάνετε ένα τσεκ απ.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα