Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 26-30/11

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό -να σου υπενθυμίσουμε πως την Τρίτη 27/11 η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα λόγω απεργίας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 26/11

Το μικρό κόκκινο φόρεμα τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως απειλεί την πρωτοκαθεδρία του Little Black

Dress, του πιο διαχρονικού ρούχου της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και δικαιολογημένα αφού είναι στο χρώμα του πάθους, μαγνητίζει αμέσως όλα τα βλέμματα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις, με την προσθήκη των κατάλληλων αξεσουάρ. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε μια σικ αλλά όχι βαρετή εμφάνιση, ξέρετε πια τι πρέπει να φορέσετε. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, κόκκινο, μίντι, ελαστικό με φαρδιές τιράντες και χαμόγελο στο ντεκολτέ. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι κόκκινες δερμάτινες γόβες με διπλό δέσιμο λουράκι διακοσμημένο με τρουκς, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές το Face Studio Chrome Extreme, Intense Metallic Highlighter, στην απόχρωση Molten Gold 400 της Maybelline που χρησιμοποιήθηκε ως σκιά και ως highlighter, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το ρουζ Metal Fusion της Kiko Milano και τέλος στα χείλη το μεταλλικό κραγιόν Always On Metallic Matte Rouge A Levres της εταιρείας Smashbox. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 28/11

Το βελούδο είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν αυτή τη σεζόν στο χώρο της μόδας. Σούπερ απαλό, ζεστό και απόλυτα αριστοκρατικό μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες τις περιστάσεις, απλές αλλά και επίσημες, όπως το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Σε αυτό το υλικό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μίνι, βελούδινο, κρουζέ, μακρυμάνικο σε χρώμα midnight blue με διακοσμητικά κουμπιά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ασημένιο κολιέ με μαύρη λεπτομέρεια από το κατάστημα Poco Loco στο Χαλάνδρι και ένα ζευγάρι booties, σε μαύρο – ασημί με τακούνι – κώνος από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Ultimate, Multi Finish Shadow Palette της εταιρείας Nyx, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highlighter Love You So Mochi επίσης της Nyx και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine Νο 31 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 29/11

Η μαύρη μίνι δερμάτινη φούστα είναι μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, όπως ακριβώς και τα λεπτά πουλοβεράκια, είτε σκέτα, είτε διακοσμημένα με διάφορα στοιχεία, όπως παγιέτες, κρύσταλλοι, δεσίματα κ.α. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα τα συνδυάσετε κάθε φορά και κολακεύουν πάρα πολλούς σωματότυπους. Γι’ αυτό και σας προτείνουμε να τα εντάξετε και τα δυο στην γκαρνταρόμπα σας. Σε αυτές τις δυο τάσεις έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα γκρι λεπτό πουλοβεράκι με V, με κρύσταλλα στους ώμους και δέσιμο στα μανίκια και μια μίνι μαύρη δερμάτινη ασύμμετρη φούστα, στενή με διακοσμητικό κόμπο στη μέση. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με τρία ασημένια κολιέ Lifelikes και ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με τρουκς από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Stellar της εταιρείας La Splash, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη το κραγιόν Pink Frost No 09 της Milani. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε κυματιστά μαλλιά με όγκο και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 30/11

Ξέρουμε πολύ καλά πως όλες σας λατρεύετε τις παγιέτες από όταν ήσασταν μικρά κορίτσια και ζητούσατε απεγνωσμένα από τη μαμά σας να σας αγοράσει. Κι αν μέχρι τώρα τις είχατε μόνο για τα γιορτινά βράδια που σε λίγο πλησιάζουν, ήρθε η ώρα να τις βάλετε στην καθημερινότητά σας, αφού είναι το Νο1 trend της σεζόν. Ναι, οι σχεδιαστές τις ανέβασαν στα catwalks και μας παρουσίασαν σύνολα που μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί χωρίς να είστε υπερβολικές. Ακριβώς όπως έκανε η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία matis που αποτελείται από ένα off -white oversized πουλόβερ με ανοιχτό ντεκολτέ και ανοιχτή πλάτη και μια μίνι φούστα με ασημένιες παγιέτες -είδατε πόσο cool και casual μπορεί να γίνει; Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ασημένιους διπλούς κρίκους Leio Ross και ένα ζευγάρι γκρι καστόρινες ψηλοτάκουνες μπότες Christian Louboutin. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Long Lasting Stick, 8 Hour No -Transfer Eyeshadow No 38 της Kiko Milano και στο κέντρο για έξτρα λάμψη την υγρή σκιά Clisten and glow No 13626 της εταιρείας La Splash, το ρουζ Bubbles, Please της MAC και στα χείλη το κραγιόν No 26, Nude Creme της Milani και από πάνω για να δώσουμε φως το Glazed Donut Highlighter της Ofra. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της ένα χαμηλό σινιόν με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς, σε καθημερινές και επίσημες περιστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα