Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 19-23/02

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 19/2

Οι πέρλες είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό σύμβολο της κομψότητας και της θηλυκότητας και εξακολουθούν και αυτή τη σεζόν να βρίσκονται πραγματικά παντού. Από τα πουκάμισα, τα φορέματα, τα παντελόνια και τις φούστες,

μέχρι τα παπούτσια, τα headbands και φυσικά τα κοσμήματα. Σε αυτές έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας, επιλέγοντας να καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό του Πρω1νού με ένα σύνολο από την BSBπου αποτελείται από ένα ροζ boyfriend πουκάμισο διακοσμημένο με κουμπιά πέρλες και ένα μαύρο τζιν με cut outs. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα καστόρινα booties Mark Milan και μπορντό ζώνη με διπλή αγκράφα, επίσης BSB. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα σπαστά μαλλιά της.

Τρίτη 20/2

Το athleisure style εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και της καινούργιας σεζόν και περιλαμβάνει ρούχα που μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει να τα φοράτε μόνο στο γυμναστήριο ή στο σπίτι, συνδυασμένα με δυνατά αξεσουάρ, όπως ψηλοτάκουνα ή statement τσάντες, ο απόλυτος δηλαδή συνδυασμός της άνεσης και του στυλ. Σε αυτή την τάση έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από λευκό σακάκι με τρουακάρ μανίκια, μακό λευκό T-shirt με μαύρο logos και μαύρο παντελόνι με λευκές ρίγες στο πλάι. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan φορεμένα με καλτσάκι δίχτυ και στο χέρι δυο Rhodium Plated σταθερά βραχιόλια από τη συλλογή Heart4Heart της Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προιόντα της εταιρείας YSL με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε γήινες αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα κόκκινα χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail με όγκο.

Τετάρτη 21/2

Ψάχνεις ένα άνετο και stylish σύνολο με δυο basic κομμάτια που θα μπορείς να τα συνδυάζεις αυτή τη σεζόν με όλα σου τα ρούχα, κατάλληλο τόσο για τις πρωινές, όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις; Το έκανε σήμερα η Φαίημας στο Πρω1νό και σου προτείνουμε να το αντιγράψεις πιστά. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μια γκρι ζακέτα με εκρού κουμπιά και με ιδιαίτερα και εντυπωσιακά δεσίματα στους ώμους και ένα off white ψηλόμεσο παντελόνι, με πιέτες και μήκος 3/4. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με σατέν μαύρες μπλαρίνες, μυτερές και διακοσμημένες με πέτρες από τα καταστήματα Zara και γκρι σκουλαρίκια πέρλες από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL με πρωταγωνιστές τις ροζ αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Rouge Volupte Shine Νο 31 της YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο banana bun με όγκο.

Πέμπτη 22/2

To λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία διαχρονικό και κομμάτι επένδυση και μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με τα πάντα. Γι’ αυτό και πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, όπως ακριβώς και το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο που έχει μια εντυπωσιακή λεπτομέρεια, αφού κλείνει στο λαιμό με ένα κουμπί με στρας και ένα γκρι καρό κολάν διακοσμημένο με δυο λευκές ρίγες στο πλάι, η μία λευκή και η άλλη κόκκινη -ναι, παραπέμπει στο athleisure, μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας, όπως σας έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί δέσιμο, Dukas – για τις ανάγκες μάλιστα της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με σακάκι Zini και τσάντα Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις χρυσές σκιές στα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα berry lips και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό pony tail. Το fashion tip της ημέρας: Το λευκό πουκάμισό σας θα πρέπει να είναι από πολύ καλό ύφασμα, για να συμβαδίζει με τον τρόπο αυτό η ποιότητά του με το διαχρονικό του στυλ.

Παρασκευή 23/2

Το total black outfit είναι χωρίς καμία αμφιβολία σούπερ κλασικό και ταυτισμένο απόλυτα με τη φινέτσα. Δεν έχει να κάνει με τα trends που κάθε σεζόν επιβάλλει η μόδα και αποτελεί πάντα την πιο εύκολη, αλλά καθόλου αδιάφορη λύση για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις, αφού σας… γεμίζει με κομψότητα και σας εξασφαλίζει έναν σοφιστικέ αέρα. Στο total black έδωσε μάλιστα σήμερα, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας η Φαίη μας, επιλέγοντας ένα σύνολο από την Access που αποτελείται από ένα μαύρο κρουαζέ body, συνδυασμένο με ένα μαύρο ψηλόμεσο cigarette παντελόνι. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα δερμάτινα ψηλοτάκουνα booties πέδιλα Nine West από τα καταστήματα Haralas και εντυπωσιακό κολιέ – αλυσίδα με διακοσμητικό αστέρι από την Folli Follie -για τις ανάγκες της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με μαύρο trench coat Access. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια και χαλαρά κύματα με όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα