Power of love: Το on air ξέσπασμα της Αθηνάς για τα όσα ακούστηκαν στο Gala για την ηλικία της

Η Αθηνά Χρυσαντίδου έχει δηλώσει την ηλικία της μπαίνοντας στο reality της αγάπης αφήνοντας πολλούς με το στόμα ”ανοιχτό”. Η παίκτρια του Power of love είναι 19 χρονών ωστόσο δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως είναι μεγαλύτερη.

Σήμερα στο Gala η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε για την ηλικία της Αθηνάς: «Αθηνά παιδί μου, που είσαι και το πιο μικρό κορίτσι εδώ μέσα, μόλις 19…», ενώ την ίδια στιγμή ακούστηκε από κάποιον παίκτη:

«Και καλά».

Ο ”υπεύθυνος” της ατακάς ήταν ο Κωνσταντίνος Φανουράκης και το παραδέχτηκε on air ενώ δικαιολογήθηκε λέγοντας πως δεν αφορούσε την Αθηνά η ατάκα.

Η όμορφη κοπέλα ακούγοντας τα όσα συνέβαναν ξέσπασε: «Επειδή είμαι καθαρός άνθρωπος και ειλικρινής, δεν έχω να κρύψω κάτι εδώ πέρα, δηλαδή ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε από τους ανθρώπους που με βλέπουν και ξέρουν. Αν ήμασταν σε ένα φιλικό επίπεδο θα έδειχνα και την ταυτότητα μου. Δεν έχω τέτοιο κόμπλεξ, ούτε τέτοιο θέμα γιατί δεν έχω να φοβηθώ κάτι. Απλά δεν βλέπω τον λόγο ούτε να απολογηθώ, ούτε να δείξω κάτι».

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα