Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18-22/9

Τελείωσε η πρώτη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου.

Δευτέρα 18/9

Η Φαίη μας στην πρεμιέρα του Πρω1νού έδωσε για ακόμα μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στο αγαπημένο της χρώμα, το λευκό -όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο, θεωρώντας το ως το γούρι της. Συγκεκριμένα είπε την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό για τη σεζόν αυτή με ένα μίνι κρουαζέ φόρεμα, off the shloulder από την BSB.

Το look της που επιμελήθηκε όπως πάντα ο προσωπικός της στυλίστας Βαγγέλης Ζάχος, ολοκληρώθηκε με nude booties πέδιλα Dukas και μεταλλικό τσόκερ Folli Follie. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το κλασικό λαμπερό μακιγιάζ της με ένταση στα μάτια σε καφέ αποχρώσεις, με έμφαση στην εξωτερική γωνία για έντονο βλέμμα, δροσερό ρουζ στα μήλα σε baby ροζ απόχρωση και στα χείλη το κραγιόν liptensity medium rare της Mac και διάφανο lip gloss της Estee Lauder.Τέλος ο Δημήτρης Στράτος έβαλε ρόλεϊ στα μαλλιά της Φάις μας για όγκο, κατόπιν τα ψέκασε με το Iron Shape 11 της Redken που προστατεύει από τη θερμότητα και λειτουργεί και ως λακ, εφάρμοσε την τεχνική vague στις άκρες και τέλος τα βούρτσισε απαλά.

Τρίτη 19/9

Η μαύρη δερμάτινη φούστα εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά τρεντ αυτής της σεζόν και σας προτείνουμε να την αποκτήσετε σύντομα γιατί συνδυάζεται με τα πάντα και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας. Στην αγορά θα βρείτε πολλές, για όλα τα bugdet, από οικονομικές, όπως αυτή που επέλεξε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό, μέχρι πολύ ακριβές. Συγκεκριμένα καλημέρισε την δεύτερη ημέρα της καινούργιας σεζόν το τηλεοπτικό κοινό με μια μαύρη δερμάτινη φούστα Zara, συνδυασμένη με ένα νεγκλιζέ μπλουζάκι Pinko. Το look της ολοκληρώθηκε με λευκές ψηλοτάκουνες basic γόβες Dukas και δερμάτινο choker Folli Follie και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος ανέλαβε το μακιγιάζ της με τα τονισμένα μάτια με έντονη γραμμή eyliner και στα χείλη το κραγιόν Estee Lauder Naked City 140 και στο περίγραμμα το μολύβι body dare της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτοςεπιμελήθηκε τα ανάλαφρα σπαστά μαλλιά της με τον όγκο και την χωρίστρα στο πλάι.

Τετάρτη 20/9

Τρίτη ημέρα του Πρω1νού στον αέρα για την καινούργια σεζόν. Τι επέλεξε να φορέσει η Φαίη μας; Έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το χαλαρά και… εύκολο look της, που ταιριάζει όλες τις ώρες της ημέρας και αποτελεί μάλιστα και την πιο ωραία λύση για το γραφείο, από εδώ και στο εξής. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα total σύνολο από την BSB που αποτελείται από μαύρο λεπτό σακάκι, λευκό T-shirt και μίνι τζιν φούστα. Το look της έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα και ολοκληρώθηκε με πουά γόβες από το Zara. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της με τα τονισμένα μάτια και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο. Το Fashion Tip της ημέρας: Επιλέξτε ρούχα basic, όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας και απογειώστε τα με την προσθήκη ενός fashion αξεσουάρ, όπως οι πουά γόβες.

Πέμπτη 21/9

Τέταρτη ημέρα για το καινούργιο Πρω1νό και η Φαίη μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στο αγαπημένο της χρώμα, το λευκό αλλά και σε ένα κομμάτι που λατρεύουν όλες οι γυναίκες και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις στιγμές, καθημερινές και επίσημες. Αναφερόμαστε στο Jumpsuit, την γνωστή ολόσωμη φόρμα που εξακολουθεί και αποτελεί hot trend της μόδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα λευκό Jumpsuit με χρυσά κουμπιά σε στυλ tuxedo από την εταιρεία Zini, συνδυασμένο με χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan -το look της έφερε και σήμερα την υπογραφή του προσωπικού της στυλίστα, Βαγγέλη Ζάχου. Στο μακιγιάζ της ο Γιάννης Σίσκος όρισε ως απόλυτο πρωταγωνιστή τα μάτια, με eyliner και σκιές σε καφέ αποχρώσεις για ένταση στο βλέμμα και ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ένα ανάλαφρο σπαστό μαλλί, χρησιμοποιώντας το dry shampoo Vip Volume In Powder, της Kerastase. To Fashion tip της ημέρας: Μην φοβάστε το χρυσό, τόσο σε λεπτομέρειες στα ρούχα σας, όσο και σε αξεσουάρ, κοσμήματα και παπούτσια, ακόμα και το πρωί.

Παρασκευή 22/9

Η πρώτη εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα για την καινούργια σεζόν, έφτασε στο τέλος της. Τι επέλεξε όμως η Φαίη μας να φορέσει στη σημερινή εκπομπή; Αναλυτικά καλημέρισε το κοινό με ένα χακί σεμιζιέ φόρεμα -το γνωστό πουκαμισοφόρεμα-που αποτελεί μια από τις από τις πιο ωραίες και σικ επιλογές- από την εταιρεία Access. Το look της ολοκληρώθηκε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα Mark Milan και σκουλαρίκια Folli Follie και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το natural μακιγιάζ της Φαίης μας με τα τονισμένα μάτια και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ψηλό ατημέλητο pony tail. Το Fashion Tip της ημέρας: Οι γόβες με μπαρέτα ισορροπούν με τέλειο τρόπο ανάμεσα στο sexiness και τη θηλυκότητα και αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια ultra chic εμφάνιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα