Προβλέψεις Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Τι λένε τα ζώδια σήμερα…;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα χρειαστείτε περισσότερο ύπνο από το συνηθισμένο, περισσότερη ενέργεια για να ανταποκριθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις που όλο και θα αυξάνονται, περισσότερη υπομονή για να αντέξετε τα στραβά που θα συμβούν σε όλους τους τομείς, από τη δουλειά και την οικογένεια, μέχρι τα ερωτικά σας.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)

Ήταν ένα διασκεδαστικό καλοκαίρι! Και πρόσφατα, σιγά-σιγά

αρχίσατε να κινήστε στην πρώτη ταχύτητα. Αλλά τώρα – είστε έτοιμοι να πετάξετε! Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα εργαστείτε σκληρά για να είστε παραγωγικοί, αποτελεσματικοί σε ό, τι κάνετε. Θέλετε να ακούσετε πολλά μπράβο και θα το καταφέρετε.

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

Θέλετε να παίξετε για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Οι τυχεροί Δίδυμοι θα βρουν χρόνο και θα πάνε για ολιγοήμερες διακοπές. Άλλοι θα ευδοκιμήσουν στις τέχνες. Θα απολαύσετε επίσης ρομαντισμό, αγάπη, πάρτι, κοινωνικές εκδηλώσεις και παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με παιδιά. Είναι μια τόσο διασκεδαστική περίοδος για σας!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι, στην οικογένεια και στην ιδιωτική σας ζωή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα βρείτε το χρόνο που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και μετά να πέσετε ξανά με τα μούτρα στη δουλειά σας.

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

Ο ρυθμός των ημερών σας θα επιταχυνθεί τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, επειδή θα είστε απασχολημένοι με σύντομες εκδρομές, δουλειές και γενικά πολλές υποχρεώσεις που θα εμφανίζονται καθημερινά. Παρόλα αυτά δεν θα κουραστείτε στιγμή. Σας αρέσει να τρέχετε σε μεγάλες ταχύτητες.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

Για κάποιο λόγο, η προσοχή σας θα αφορά στα χρήματα, τις ταμειακές ροές και τα κέρδη τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Και σε μικρότερο βαθμό, ίσως εστιάσετε επίσης σε σημαντικές αγορές που θα αποτελέσουν επενδύσεις. Δώστε προσοχή και αγάπη στο σύντροφό σας γιατί τον έχετε παραμελήσει.

Ζυγός (Σεπτέμβριος 23-Οκτ. 22)

Ο Ήλιος τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα προσελκύσει κοντά σας ανθρώπους που θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες και ευνοϊκές καταστάσεις για εσάς. Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα διαστήματα της χρονιάς για σας. Επωφεληθείτε και μην το αφήσετε να πάει χαμένο.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)

Επιλέξτε ιδιωτικές στιγμές και απομονωμένες καταστάσεις για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες γιατί είναι αυτό που πραγματικά έχετε μεγάλη ανάγκη. Ναι, κάπου κάπου σας αρέσει να το κάνετε αυτό, γιατί μόνο έτσι φορτίζεται τις μπαταρίες σας και ξεκινάτε με περισσότερη όρεξη.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Θα είστε δημοφιλείς στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες γιατί ξαφνικά όλοι θα θέλουν να βρίσκονται δίπλα σας. Λάβετε υπόψη ότι το ίδιο χρονικό πλαίσιο είναι εξαιρετικό για τον προγραμματισμό μελλοντικών στόχων. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ο Ήλιος θα βρίσκεται στην κορυφή του διαγράμματος σας, και θα σας… λούζει με ένα κολακευτικό φως. Ειδικότερα, τα αφεντικά, οι γονείς και οι φίλοι θα εντυπωσιαστούν μαζί σας, ακόμα και αν δεν κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Προφανώς ήρθε η στιγμή για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας.

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)

Θέλετε να ταξιδέψετε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Και αν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε, θέλετε να μάθετε κάτι καινούργιο επειδή σας αρέσει αν διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να εμπλουτίζετε τη ζωή σας. Αναζητήστε ανθρώπους από διαφορετικές χώρες και αναπτύξτε συζητήσεις μαζί τους.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

Η ζωή σας θα είναι έντονη για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες (παθιασμένα και σε καθημερινή βάση). Και αυτό θα σας εκπλήξει, αφού δεν μοιάζει με την… ασπρόμαυρη που έχετε στο μυαλό σας. Αφήστε στην άκρη κάθε τι που σας κρατάει και ζήστε τα όλα!

Από την Γιώτα Κουτσάγια

Keywords
Τυχαία Θέματα