Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 12-16/03

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 12/3

Η επιστροφή των 70’s που αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες δεκαετίες όλων μας είναι πια γεγονός. Έκανε την εμφάνισή της εδώ και αρκετό καιρό και εξακολουθεί να πρωταγωνιστεί στα trends και αυτής της σεζόν. Οι σχεδιαστές μόδας την αποθέωσαν, ανεβάζοντας στην πασαρέλα τους φαρδιά ψηλόμεσα παντελόνια, τζιν

καμπάνα, εμπριμέ φουλάρια, τετράγωνα γυαλιά ηλίου, καπέλα, μπλούζες- πουκάμισα με φιόγκους ή χωρίς, “ανθισμένα φορέματα” κ.α. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η σημερινή εμφάνιση της Φαίης μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας με ένα φόρεμα από την BSB, σεμιζιέ, midi, σε χακί με flower print, τρουακάρ μανίκια και μαύρη ζώνη στη μέση. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χακί καλσόν -δίχτυ και σομόν σατέν ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές της ζεστές, γήινες και ροδακινί αποχρώσεις και τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ελαφριά κύματα με χωρίστρα στο πλάι.

Τρίτη 13/3

Το πουά, ένα από τα ωραιότερα, κοριτσίστικα και πιο διαχρονικά prints της μόδας είναι από τα πιο δυνατά trends αυτής της σεζόν. Και θα σας δείξουμε έναν από τους πιο stylish τρόπους για να το φορέσετε κι εσείς, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας από το σημερινό Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από ένα κρουζέ λευκό μπλουζάκι με τρουακάρ μανίκια και βολάν στο τελείωμα, συνδυασμένο με μια pencil μαύρη ψηλόμεση φούστα με λευκά μικρά πουά. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα καστόρινα mules μαύρα με φιόγκο Mark Milan και μαύρους μεταλλικούς κρίκους Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές της ροζ αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture Νο 208 της YSL ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα banana bun με όγκο.

Τετάρτη 14/3

Η μπλούζα με το τζιν παντελόνι, είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους πιο εύκολους, ωραιότερους, basic και πιο κλασικούς συνδυασμούς. Μπορείτε να τον επιλέξετε όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και το βράδυ σε πάρα πολλές περιστάσεις και όλες τις εποχές και να σας βγάλει αμέσως από το αδιέξοδο του “Τι να φορέσω πάλι σήμερα”. Τώρα θα σας δείξουμε πως μπορεί να γίνει πολύ μοντέρνος και σημερινός, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας από το Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την BSB που αποτελείται από μια λεπτή πλεκτή μπεζ μπλούζα με καμπάνα μανίκια και δέσιμο στους ώμους και ένα ένα skinny τζιν ξεβαμμένο και απλικαρισμένο με στρας. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια ζώνη, lace up μπεζ δερμάτινα ψηλοτάκουνα πέδιλα Maria Kotsona Shoes και μπεζ σουέντ κολιέ – κορδόνι με διακοσμητικά στοιχεία από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με σκούρα μπρονζέ σκιά, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα ροδακινί μεταλλιζέ χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της.

Πέμπτη 15/3

Το floral είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο κλασικά, αγαπημένα, ωραιότερα και… ανεβαστικά prints που μπορεί να σας κάνει να χαμογελάσετε και να σας φτιάξει αυτόματα τη διάθεση, ακριβώς όπως θα συνέβαινε αν σας πρόσφερε κάποιος ένα μπουκέτο λουλούδια. Ναι, τα φλοράλ μοτίβα αποτελούν μια φανταστική ιδέα για να ξεκινήσει ευχάριστα η ημέρα σας, όπως έκανε σήμερα η Φαίη μας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την καινούργια συλλογή της εταιρείας Zini που αποτελείται από μια κρουζέ μεταξωτή μπλούζα με flower prints σε εκρού, καφέ και μαύρο και ένα μαύρο ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι 3/4 σε στενή γραμμή. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Tsakiris Mallas με μεγάλο δέσιμο πάνω από τον αστράγαλο και σκουλαρίκια γκρι μεταλλικές πέρλες από την Folli Follie. Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με καφέ σκιά, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και στα χείλη το κραγιόν Rouge Pur Couture Νο 05 από την YSL και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα αυστηρό sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση.

Παρασκευή 16/3

Το λευκό πουκάμισο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα και πιο διαχρονικά κομμάτια της μόδας, ακριβώς όπως το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή που θα είναι πάντα επίκαιρο, ανεξάρτητα από τις τάσεις που κάθε σεζόν μας επιβάλλουν οι σχεδιαστές μόδας. Ναι, μπορείτε να το επιλέξετε όλες τις ώρες, όλες τις εποχές και να το συνδυάσετε με τα πάντα. Σήμερα θα σας δείξουμε την πιο μοντέρνα και… αποκαλυπτική, αλλά τόσο chic εκδοχή του, φορώντας ένα cropped λευκό πουκάμισο και αφήνοντας εκτεθειμένο λίγο δέρμα, ακριβώς όπως έκανε και η Φαίη μας στο Πρω1νό. Αναλυτικά καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας με ένα σύνολο από την Access που αποτελείται από ένα cropped λευκό πουκάμισο με δέσιμο στη μέση, μαζί με ένα ψηλόμεσο μπεζ παντελόνι σε στενή γραμμή. Το look της που έφερε όπως την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι αθλητικά Supergaμε πλατφόρμα 3/4 σε εκρού – χρυσή απόχρωση, ένα εντυπωσιακό My FF Rose Gold Plated Σταθερό Βραχιόλι από τη Folli Follie και ένα μπεζ backpack επίσης από την Folli Follie. Η Γωγώ Νιηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο, στα μήλα το ρουζ Hot Mama της εταιρείας The Balm και στα χείλη το κραγιόν CRÈME D’NUDE της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα σγουρά μαλλιά της με όγκο και χωρίστρα στο πλάι.

Keywords
Τυχαία Θέματα