Προβλέψεις Σάββατο 17 Μαρτίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ο σύντροφός σας εκτός από την αγάπη του σας δείχνει έμπρακτα τη στήριξη και το θαυμασμό του και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάποιες φιλικές σας σχέσεις θα διαταραχθούν ανεπανόρθωτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχετε αυτή τη συνήθεια μερικές φορές να έχετε αυταπάτες για πράγματα γιατί σας προκαλούν φόβο και δεν θέλετε με τίποτα να δείτε την σκληρή αλήθεια. Αυτό θα κάνετε και τώρα. Κάτι θα συμβεί και εσείς θα το παίξετε

πως δεν καταλαβαίνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ενώ κάποιες φορές στέκεστε αδρανείς χωρίς να κάνετε πραγματικά τίποτα, άλλες φορές παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας και ξέρετε να τη διαχειρίζεστε με τέλειο τρόπο. Αυτό χωρίς καμία αμφιβολία σας κάνει πιο δυνατούς και πιο έμπειρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν τέλεια και σας κάνουν να χαμογελάτε, όμως η προσωπική σας ζωή θα σας αναστατώσει. Σας συμβουλεύουμε να ξεκαθαρίστε τι νιώθετε εσείς και να ζητήσετε και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο ακριβώς.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάτι συμβαίνει τελευταία και τα κομπλιμέντα που εισπράττετε είναι πολλά και υπάρχει κίνδυνος να την… ψωνίσετε. Σας συμβουλεύουμε να είστε μετριόφρονες και να κρατάτε ένα χαμηλό προφίλ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Στον εργασιακό σας χώρο αποτελείτε σημείο αναφοράς για τις ικανότητες σας, αλλά και την στάση σας απέναντι στα πράγματα και αυτά τα δύο στοιχεία σας είναι που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Τα ταξίδια, οι μίνι εκδρομές και οι συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα ευνοούνται αυτό το διήμερο. Θέλετε να αδειάσετε το μυαλό σας από τις υποχρεώσεις και τα deadlines και θα το καταφέρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εσείς είσαστε αυτοί που δεν μασάνε τα λόγια τους και κάνετε συνεχώς πράξεις όσα σκέφτονται. Ε, αυτό απαιτείται πια από τους ανθρώπους που έχετε γύρω σας. Όσοι δεν το κάνουν θα… φύγουν από τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η ημέρα σας θα είναι πολύ πιο χαλαρή και ευχάριστη και σας αξίζει γιατί η εβδομάδα σας ήταν γεμάτη πίεση και άγχος. Βρείτε χρόνο να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και γενικά κάντε οτιδήποτε σας ευχαριστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν θέλετε κάτι πάρα πολύ πρέπει να το διεκδικήσετε και όχι να περιμένετε μήπως το καταλάβει κάποιος και σας το προσφέρει. Κάποιες αγορές θα σας βγάλουν εκτός budget, γι’ αυτό προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η αλήθεια είναι πως έχετε ένα έμφυτο αίσθημα δικαιοσύνης και κάθε φορά που θέλετε να δώσετε λύση σε κάτι, δεν ρίχνετε κανέναν. Αυτό σας μάλιστα το ταλέντο σας κάνει να ξεχωρίζετε τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και οι περισσότεροι σας θεωρούν κλειστούς και εσωστρεφείς, οι άνθρωποι που είναι κοντά σας και σας αγαπούν ξέρουν πως είστε η ψυχή της παρέας. Προσοχή στην υγεία σας.

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα