Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 11-15/06

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 11/6

Το LBD, το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο κλασικό και διαχρονικό κομμάτι της μόδας που θα είναι πάντα επίκαιρο, φρέσκο και τωρινό, ανεξάρτητα από τις τάσεις που πρωταγωνιστούν κάθε σεζόν. Σχεδιάστηκε πριν από πολλές δεκαετίες από τη Coco Chanel

και πια δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα μικρό μαύρο φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, μίνι, εφαρμοστό με τιράντες και τετράγωνο ντεκολτέ. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ψηλοτάκουνα booties με διαφάνεια και μαύρα κορδόνια Tsakiris Mallas και δυο εντυπωσιακά βραχιόλια,, ένα μαύρο και ένα ασημί από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τις σκιές σε λαδί και χρυσό από την παλέτα Perfect Filter Olive You από τη NYX, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Bronzing Powder της Seventeen, το ρουζ Peaches από τη MAC και στα χείλη το κραγιόν Japanese Maple επίσης από τη MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση και τον όγκο.

Τρίτη 12/6

Τα λευκά φορέματα μπορεί οι περισσότερες από εσάς να τα.. φοβάστε το Χειμώνα, όμως τους καλοκαιρινούς μήνες τα φοράτε συνεχώς, από το πρωί έως το βράδυ, σε καθημερινές και επίσημες περιστάσεις. Και δικαιολογημένα, αφού ταιριάζουν με όλα τα αξεσουάρ σας και έρχονται σε αντίθεση με το ηλιοκαμένο σας δέρμα -ναι, σίγουρα έχετε πάρει λίγο χρώμα από τις εξορμήσεις σας στις παραλίες το διάστημα που μας πέρασε. Σε ένα λευκό φόρεμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία της εταιρείας Access, ένα λευκό midi pencil φόρεμα με χιαστί στους ώμους. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με light gold ψηλοτάκουνα πέδιλα Dukas με διακοσμητικά λουριά και εντυπωσιακά Acro Balance Rose Gold Plated σκουλαρίκια πέρλες από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Bronzing Powder της Seventeen, το ρουζ Νο 05 Coral Cove και στα χείλη το κραγιόν No 7024 Pleasing Options από την Ardell και από πάνω το Pink Lemonade gloss της MAC και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Τετάρτη 13/6

Το καλοκαίρι θέλει τα.. φορέματά του. Μακριά, αέρινα, με υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία, από ελαφριά υφάσματα, ταιριάζουν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, από καθημερινές μέχρι επίσημες. Επιλέξτε τα είτε σε λευκό, που θα έρχεται σε αντίθεση με το ηλιοκαμένο δέρμα σας, είτε σε έντονα χρώματα. Σε ένα τέτοιο φόρεμα έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια δημιουργία από τη Desiree Fashion, ένα λευκό βαμβακερό broderie μακρύ φόρεμα με διακοσμητικούς φιόγκους στους ώμους. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ταμπά wedge πλατφόρμες με διακοσμητική ψάθα Tsakiris Mallas –για τις ανάγκες της φωτογραφίας του look η Φαίη μας πόζαρε με nude τσάντα και στρογγυλά γυαλιά ηλίου και τα δύο από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο με το Pink Glow Highlighting Powedr της Bobbi Brown, το ρουζ Full Fuchsia της MAC και στα χείλη το κραγιόν Lipstay στην απόχρωση Palm Beach από την εταιρεία Ofra Cosmetics και ο Δημήτρης Στράτος τα ελαφρά κυματιστά μαλλιά της, με τη χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο.

Πέμπτη 14/6

Σήμερα θα σας δείξουμε τον πιο ωραίο τρόπο για να φορέσετε αυτό το καλοκαίρι το crop top σας, ακολουθώντας το παράδειγμα της Φαίης μας από το σημερινό Πρω1νό, η οποία το συνδύασε με μια ψηλόμεση ζιπ κιλότ. Ναι, το μπλουζάκι -σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού είναι βολικό και απόλυτα θηλυκό, αφού αφήνει ακάλυπτη τη μέση σας και μπορεί να συνδυαστεί εκτός από παντελόνια και με σορτς, φούστες και σαλοπέτες. Αναλυτικά η Φαίη μας καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, μια ημέρα πριν το τέλος αυτής της εβδομάδας με ένα σούπερ καλοκαιρινό σύνολο από την εταιρεία Zini, που αποτελείται από ένα λευκό crop top, broderie, off shoulder, με βολάν, μαζί με μια ψηλόμεση ζιπ κυλότ. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με lace up μπεζ πέδιλα Maria Kotsona Shoes και εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό από τη Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές τη σκιά Glitter Shower No 02 της εταιρείας Kiko Milano και στα χείλη το κραγιόν Beautilicious Art. 5214 της Kryolan και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα half pony με κυματιστές άκρες.

Παρασκευή 15/6

Τα ρούχα με γεωμετρικά μοτίβα είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας τη σεζόν που διανύουμε. Σας χαρίζουν ένα τέλειο vintage στυλ, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και είναι ιδανικά για… statement εμφανίσεις. Φορέματα, φούστες, ζιπ κιλότ, πουκάμισα, παντελόνες μπορούν να συνδυαστούν με ρούχα σε ανάλογο ύφος, ή με basic κομμάτια για εσάς που δεν σας αρέσουν οι υπερβολές και αποφεύγετε το ρίσκο. Την τάση αυτή ακολούθησε και η Φαίη μας σήμερα στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία anel, βαμβακερό, μίνι, με λευκή βάση με χρωματιστά διακοσμητικά γεωμετρικά σχέδια. To look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με ένα ζευγάρι γαλάζια ψηλοτάκουνα πέδιλα λουστρίνι με ασημένια διακοσμητικά σχέδια με την υπογραφή Tsakiris Mallas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας, με πρωταγωνιστές το ρουζ Just a Pinc της MAC που χρησιμοποιήθηκε και ως σκιά, το τραβηχτό eyliner και στα χείλη το κραγιόν OR 417 Fire Topaz από τη Shiseido και ο Δημήτρης Στράτος τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στη μέση.

Μπείτε και ψηφίστε ΕΔΩ.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, coco chanel, tsakiris mallas, folli follie, bobbi brown, coco, chanel, ΑΝΤ1, εταιρεία, bsb, follie, perfect, olive, peaches, mac, access, midi, ώμους, light, dukas, rose, pink, καλοκαιρι, fashion, full, beach, top, σορτς, μπεζ, shoes, glitter, milano, art, vintage, στυλ, πουκάμισα, fire, shiseido, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, τελος του κοσμου, ξανα, βραχιολια, μια ημερα, tsakiris mallas, αξεσουαρ, γυαλια ηλιου, ρουχα, υφασματα, φορεματα, χρωματα, bsb, chanel, dukas, mac, shoes, ασημενια, ασημι, βραδυ, γυαλια, γωγω, δερμα, διαστημα, εβδομαδα, ερχεται, ερχονται, εταιρεία, υφος, ισια μαλλια, κοσμημα, λαδι, λευκη, λευκα, λειπει, μαυρο, μακιγιαζ, μακρια, μαλλια, μηνες, μινι, μικρο, παντα, πεδιλα, πλατφορμες, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, ρισκο, σεζον, σιγουρα, συγκεκριμενα, σκουλαρικια, στυλ, στυλιστα, σουπερ, σχεδια, ταση, τετραγωνο, τιραντες, χειλη, χιαστι, χρωμα, ψαθα, ψηλοτακουνα, ωρες, access, art, beach, bobbi brown, coco chanel, coco, δημητρης, εμφανισεις, fashion, folli follie, follie, full, fire, glitter, κομματι, λευκο, light, μπεζ, midi, milano, ογκο, olive, peaches, pink, πουκάμισα, perfect, rose, shiseido, σημα, σορτς, top, vintage, ώμους, ωραιο, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα