Προβλέψεις Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα κατά κύριο λόγο θα είναι μία συναισθηματική μέρα που θα έχει για σας πολλές εξελίξεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, από τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας, μέχρι τα οικονομικά σας. Μην αφήσετε τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια είναι πως η περίοδος αυτή ήταν πολύ απαιτητική, καθώς ασχοληθήκατε με πολλά πράγματα και τακτοποιήσατε πολλές υποχρεώσεις. Ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα είναι μια τέλεια ημέρα για τα αισθηματικά σας. Αν είστε σε σχέση θα έρθετε ακόμα

πιο κοντά με το σύντροφό σας, ενώ αν είστε ελεύθερη, βγείτε, διασκεδάστε και που ξέρετε, ίσως βρείτε το άλλο σας μισό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή τη στιγμή σας βοηθάει πολύ το πλανητικό σκηνικό για να πάρετε τις αποφάσεις που θέλατε αλλά από φόβο συνεχώς τις αναβάλλατε. Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία αυτή.

ΛΕΩΝ

Αν είστε αδέσμευτες θα κάνετε σήμερα μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Σας συμβουλεύουμε όμως να μην αρχίσετε να το βλέπετε αμέσως πιο σοβαρά, γιατί ίσως καταστρέψετε τα πάντα. Να είστε χαλαρές και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να καλυτερεύσετε τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Μια καινούργια εποχή αρχίζει για σας και το χαμόγελο επιστρέφει ξανά στο πρόσωπό σας.

ΖΥΓΟΣ

Κανονίστε μια μίνι απόδραση αυτό το Σαββατοκύριακο συντροφιά με το σύντροφό σας ή αγαπημένους σας φίλους. Η αλλαγή παραστάσεων θα σας γεμίσει θετική ενέργεια και θα φορτίσει ξανά τις μπαταρίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα η αλήθεια είναι πως έχετε ήδη δημιουργήσει μια καλή βάση στα επαγγελματικά σας. Συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό, με πείσμα και σύντομα θα δείτε όσα ονειρεύεστε και επιθυμείτε να πραγματοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσοι βρίσκονται κοντά σας, θα σας γεμίσουν με θετική ενέργεια και θα σας κάνουν να δείτε με άλλα μάτια τη ζωή. Ναι, μην απελπίζεστε και μη χάνετε το κουράγιο σας, αφού… Αύριο ξημερώνει μια καινούργια ημέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τελευταίο διάστημα έχετε χάσει το θάρρος, το κουράγιο και την αποφασιστικότητά σας. Αντί να σκύβετε το κεφάλι σε ότι σας λένε, πείτε την άποψή σας, διαφωνήστε και μην γίνεστε έρμαιο των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να είστε πολύ προσεκτικές γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να κάνετε κάποιες παρορμητικές κινήσεις που θα σας εκθέσουν στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Προσοχή στην υγεία σας!

ΙΧΘΕΙΣ

Αν είστε αδέσμευτες, μην κλειστείτε στο σπίτι, αλλά βγείτε και διασκεδάστε. Ίσως ο θεός έρωτας σας χτυπήσει με το βελάκι του. Προσοχή στα οικονομικά σας και τις άσκοπες αγορές.

Καλημέρα και Καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα