Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 1-5/01

Ακόμα μια εβδομάδα του Πρω1νού στον τηλεοπτικό αέρα και μάλιστα η πρώτη του 2018 και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 1/1

Τα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα παπούτσια αυτή τη σεζόν γίνονται μεταλλικά και μας φέρνουν στο μυαλό ένα φουτουριστικό τοπίο που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από άλλη εποχή. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί, έως το βράδυ και είναι ιδανικά για γιορτινές εμφανίσεις. Η Φαίη μας είπε την πρώτη

καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 για το 2018 φορώντας ένα μίνι στενό φόρεμα, λευκό – ασημί μεταλλικό, με seventies και eighties στοιχεία της σχεδιάστριας Marianna Damianou. Το look της που επιμελήθηκε όπως πάντα ο Βαγγέλης Ζάχος, ο προσωπικός της συλίστας, ολοκληρώθηκε υποδειγματικά με vinyl μαύρα ψηλοτάκουνα booties από την εταιρεία Shoebox. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας Dior και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια με μπορντό και μεταλλικές σκιές, τις γυαλάδες σε όλο το πρόσωπο και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα χαμηλό pony tail με όγκο.

Τρίτη 2/1

Η μόδα, εκτός από το ωραιότερο παιχνίδι είναι και η τέχνη που ανακυκλώνεται γρηγορότερα. Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές… πεθύμησαν τα 70’s και τους έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους, γεμίζοντας τα catwalks με παντελόνια καμπάνες, σιφόν ανάλαφρες μπλούζες, wrap φορέματα, χοντρά τακούνια κ.α. Από αυτή τη δεκαετία ήταν εμπνευσμένη και η σημερινή εμφάνιση της Φαίηςμας στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της BSB που αποτελείται από μια λευκή μπλούζα με διαφάνεια και βολάν, συνδυασμένη με ένα μπλε τζιν με ελαφριά καμπάνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γκρι booties, μυτερά με χοντρό τακούνι, Mark Milan και σκουλαρίκια πεταλούδες σε ροζ χρυσό από την Wonderfly Collection της Folli Follie -για τις ανάγκες της φωτογραφίας η Φαίη μας πόζαρε φορώντας παλτό BSB και γυαλιά ηλίου Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τα τονισμένα μάτια, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και το nude κραγιόν και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο banana bun με όγκο, χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις ώρες και τις περιστάσεις.

Τετάρτη 3/1

Το ξέρουμε πως λατρεύετε τα φορέματα -πουλόβερ γιατί εκτός από μεγάλη τάση της σεζόν είναι άνετα και βολικά, προσθέτουν στυλ σε κάθε εμφάνισή σας και σας κρατάνε ζεστές τις κρύες ημέρες και νύχτες του χειμώνα. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίης μας για το look της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα ένα χακί πλεκτό πουλόβερ φόρεμα ζιβάγκο από την Access. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ταμπά ζώνη, over the knee καφέ δερμάτινες μπότες Tsakiris Mallas και κρίκους σε ροζ χρυσό από την Folli Follie. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές το ανάποδο smokey σε μπρονζέ και χρυσές αποχρώσεις, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και τα nude χείλη και ο ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της ένα ατημέλητο pony tail με όγκο.

Πέμπτη 4/1

Η αλήθεια είναι πως το τούλι τα τελευταία χρόνια είχε περάσει στην …αφάνεια, όμως από την προηγούμενη σεζόν άρχισε να κάνει ξανά δυναμικό comeback. Οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας του πλανήτη του έδωσαν πρωταγωνιστική θέση στις συλλογές τους, κάνοντάς το ιδανικό ακόμα και για τις πρωινές εμφανίσεις. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για το look της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα μαύρο μίνι girly φόρεμα από τούλι με αστεράκια print και ανοιχτή πλάτη, με την υπογραφή Zini. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρο οπάκ καλσόν και μαύρα σατέν booties Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις φυσικές αποχρώσεις, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα μαλλιά της, φτιάχνοντάς της τέλεια και χαλαρά κύματα με όγκο.

Παρασκευή 5/1

Υπάρχει τρόπος όχι απλά να σπάσετε, αλλά να απογειώσετε την πιο γνωστή, αγαπημένη και all time classic τριχρωμία -αναφερόμαστε στο κόκκινο, το λευκό και το μαύρο- προσθέτοντας ένα αξεσουάρ με ενδιαφέρον και ιδιαίτερο print. Δηλαδή, μπορείτε να κρατήσετε τα δυο πρώτα χρώματα, όπως ακριβώς έκανε η Φαίη μας σήμερα στο Πρω1νό και αντί για μαύρο να προσθέσετε κάτι από… tweed. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την Desiree Fashion που αποτελείται από λευκή μπλούζα ζιβάγκο με δέσιμο πίσω στο λαιμό και κόκκινο ψηλόμεσο παντελόνι σε στενή γραμμή. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, τελειοποιήθηκε με τον ωραιότερο και πιο fashion τρόπο, με εντυπωσιακά booties Casadei από τον Καλογήρου, από πολύχρωμο tweed και μεταλλικό χοντρό τακούνι. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε με προϊόντα της εταιρείας YSL και πρωταγωνιστές τις φυσικές αποχρώσεις, τις γυαλάδες στα ζυγωματικά και τα nude χείλη και ο Δημήτρης Στράτος τα ίσια μαλλιά της με όγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα