Προβλέψεις Σάββατο 6 Ιανουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Η επιθυμία να ξεχωρίσει κανείς και να είναι διαφορετικός είναι δύσκολη επειδή όλοι προσπαθούν να κάνουν το ίδιο έτσι ώστε όλοι να φανούν οι ίδιοι.Δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνετε πολλά για να προσελκύσετε την προσοχή των άλλων και παρόλο που μπορεί να υποτιμήσατε τον εαυτό σας στο μυαλό σας, οι άνθρωποι σας έχουν παρατηρήσει και σκέφτονται περισσότερο από εσάς! Η μεγαλύτερη γενναιοδωρία σήμερα θα ήταν να δώσετε κάποιο χρόνο για τον εαυτό σας, όχι για άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Οι ενοχλητικές αλλαγές στο περιβάλλον ή

τη γειτονιά σας μπορεί να σας προκαλέσουν υπερβολική αντίδραση.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Τα συμβόλαια επισημαίνονται πολύ με τη Σελήνη που προβάλλει τον τρίτο οίκο σας με συμβόλαια και τον Ερμή και τον Δία. Μπορεί να υπάρξει εποπτεία με αποτέλεσμα επιπλέον πληρωμή ή προβλήματα με τον ιδιοκτήτη.Ο ενθουσιασμός σας θα μπορούσε να σας πάρει το καλύτερο και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας κυνηγώντας μια κατάσταση που μπορεί να σας προσγειώσει στο πρόβλημα. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην το παρακάνετε σήμερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Ο συναισθηματικός εκβιασμός είναι κάτι που δεν θα ανεχτείτε αυτή τη στιγμή αλλά, δυστυχώς, ίσως χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Εάν σκέφτεστε να ζητήσετε αύξηση μισθού, δεν πρέπει να είστε πάρα πολύ παρορμητικοί, παρόλο που ο Ήλιος, ο ηγεμόνας σας, υποσχόταν κάποια καλά αποτελέσματα για προαγωγή και μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση.Η Σελήνη είναι ισχυρή στον τέταρτο οίκο των εγχώριων υποθέσεων σας πρέπει να πάει ομαλά και οι σχέσεις με τις μεγαλύτερες γυναίκες θα πρέπει επίσης να φέρουν κάποια χαρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μπορείτε να μετατρέψετε το χάος σε αρμονία μέσα από μια μικρή δημιουργική σκέψη σήμερα.Τα ταξίδια μπορεί να σας καλούν,αλλά τα ταξίδια μπορεί να χρειαστεί να αναβληθούν για λίγο, μέχρις ότου αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο.Δεν έχει νόημα να ταξιδεύετε αν αφήσετε ένα χάος πίσω επειδή απλά παίρνετε το ανησυχητικό μυαλό σας μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Δημιουργήστε μια κατάσταση στην οποία μπορείτε να κάνετε εργασία χωρίς διακοπή και μακροπρόθεσμα.Η επικοινωνία με τα στενά μέλη της οικογένειας σας είναι αρμονική προς το παρόν. Μια μεγαλύτερη ροή πληροφοριών διασφαλίζει την ικανοποίηση των εγχώριων πολιτών. Η φαντασία σας μπορεί να τρέξει άγρια τώρα, και θέλετε να δράσετε μια φανταστική ή παράξενη επιθυμία – κάτι που κανονικά θα είχε την καλή λογική να μην επιχειρήσετε. Ωστόσο, εάν είστε καλλιτέχνης, αυτή είναι μια πολύ εμπνευσμένη, εύφορη στιγμή για σας. Κάποια ανιδιοτελή γενναιοδωρία εξ ονόματος του ατόμου που την έχει ανάγκη θα σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ευτυχισμένοι τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Μεγαλύτερη επικοινωνία σχετικά με την εργασία σας υποδεικνύεται τώρα που ο Ερμής διέρχεται οικονομικό και εισοδηματικό μέρος του ωροσκόπου σας. Η Σελήνη στον εντέκατο οίκο σας σημαίνει ότι είστε συναισθηματικοί σχετικά με τις φιλίες. Αντίστροφα, οι φίλοι σας ενδέχεται να εκδηλώνουν αντιδραστικές τάσεις, αλλά να θυμάστε, εκτός αν υπάρχει κάποιο όφελος και για τους δυο σας να επιστρέψετε στο παρελθόν και να βυθίσετε αυτές τις δυσάρεστες εμπειρίες, είναι καλύτερα να μείνετε μόνοι σας. Εστιάστε στα θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Βάλτε στην άκρη το εγώ σας και αφήστε αυτούς που ξέρουν καλύτερα πολλά πράγματα παραπάνω από εσάς να σας βοηθήσουν να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο. Μπορείτε να μάθετε πολλά από αυτά. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε αμήχανα εάν πρέπει να εκδηλώσετε την προκατάληψη προς ένα άτομο στον χώρο εργασίας σας. Είναι φυσικό να εκφράζετε τις προτιμήσεις, οπότε μην αισθάνεστε ένοχοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Μην χάνετε χρόνο να χρονοτριβείτε αλλά να έχετε το δικαίωμα να εργάζεστε και να το κρατάτε μέχρι να ολοκληρωθεί η δουλειά. Θέλετε να αισθάνεστε νέοι και θα δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Όσο η διασκέδαση και σας κάνει να γελάτε, θα αναδείξει το εσωτερικό σας παιδί.Κάποιος σκέφτεται για εσάς και είναι πιθανό να λάβετε ένα μήνυμα.Μπορεί να είναι κάποιος που ποτέ δεν περιμένατε να ακούσετε ξανά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Βάζετε τους ανθρώπους σε ένα βάθρο για διάφορους λόγους. αλλά το πιο σημαντικό, δεν συνειδητοποιείτε ακόμα το δικό σας μεγαλείο. Γιατί να μην επικεντρωθείτε σε αυτό για λίγο; Ο νόμος του σύμπαντος λέει ότι μόλις αγαπάτε τον εαυτό σας, οι άλλοι θα αρχίσουν να σας αγαπούν επίσης.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Μπορεί να αισθάνεστε μεγάλη ανάγκη να ξεφύγετε προσωρινά από την πραγματικότητα αναζητώντας κρυφά μέρη απομόνωσης είτε σωματικά είτε διανοητικά. Θα μπορούσατε επίσης να έχετε πολύ περίεργες εμπειρίες με όνειρα, οράματα κ.α. Ναι, η διαίσθησή σας θα χτυπήσει κόκκινο και καλό θα είναι αυτό να το εκμεταλλευτείτε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα