Μαίρη Συνατσάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη «συγγνώμη» της εκπομπής Λιάγκα για τη φοιτήτρια που έπεσε θύμα ασέλγειας

11:19 9/11/2019 - Πηγή: People

Οργή και αντιδράσεις προκάλεσε ο σχολιασμός της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στο θέμα της ασέλγειας φοιτητή σε βάρος φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Κι ενώ το περιστατικό έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον φοιτητή να παραπέμπεται από τον Εισαγγελέα  για να δικαστεί, καθώς συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, η εκπομπή επέστρεψε χθες, Παρασκευή 8/11, μετά την κατακραυγή, για να απολογηθεί με τον παρουσιαστή Γιώργο

Λιάγκα να δηλώνει:

« Μιλάμε για μια πράξη καταδικαστέα, μια πράξη βίαιη, έναν βιασμό, είναι ξεκάθαρο και είναι απόλυτα καταδικαστέα. Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σ’ ένα καφενείο…και πήραμε την είδηση από την αστεία διάσταση, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρη η στάση μας, που είναι ότι που είναι ότι καταδικάζουμε το γεγονός. Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανέναν. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη θέση, από το να καταδικάσουμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή».

Γιώργος Λιάγκας: Μετά την κατακραυγή, ζήτησε συγνώμη – Το σχόλιο για τη φοιτήτρια που έπεσε θύμα ασέλγειας και ξεσήκωσε τους τηλεθεατές

Η απολογία του παρουσιαστή και των συνεργατών του, ωστόσο, προκάλεσε εκ νέου αντιδράσεις στα social media, με τους χρήστες να θεωρούν ότι η απολογία δεν ήταν επαρκής και ότι η αναφορά σε «ατυχής στιγμή, πλάκα καφενείου, αστεία διάσταση» δεν είναι δικαιολογίες. Ανάμεσα σ’ αυτούς που πήραν θέση, και η Μαίρη Συνατσάκη που με μια ανάρτησή της στα social media σχολίασε αιχμηρά:

«Ωραία θα ήταν μια φορά κάποιος που έχει κάνει ξεκάθαρη μ@@@κία να σταθεί απέναντι της με την ίδια ανετίλα που την έκανε και να πει: Συγνώμη. Χωρίς κανένα μα μου σου ξου του. Χωρίς κανένα «αλλά». Σκέτο συγνώμη. Επίσης το «λυπάμαι πολύ άθελά μου» δεν είναι συγνώμη, αλλά επικοινωνιακή κωλοτούμπα που δεν πείθει κανέναν».

Keywords
Τυχαία Θέματα