Προβλέψεις Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ο καλλιτέχνης μέσα σας αναζητά σήμερα έκφραση. Έτσι, μπορείτε να αποφασίσετε να βάψετε το σπίτι σας σε ελκυστικά χρώματα ή να επισκευάσετε ένα παλιό έπιπλο με μοντέρνο στυλ.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα περιμένετε να λάβετε μια καλή είδηση από κάποια πηγή, η οποία θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Βγείτε με φίλους το βράδυ και διασκεδάστε, αφήνοντας πίσω τα προβλήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για

περισυλλογή και όχι για δράση. Πείτε σε όποιον ζητά τη γνώμη σας ότι χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε πριν απαντήσετε. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πάθος και ο ρομαντισμός είναι στον αέρα, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο την υπέροχη ατμόσφαιρα! Αισθάνεστε βαθιά ευγνωμοσύνη για τους αγαπημένους σας στη ζωή σας και αυτό είναι το μεγαλύτερό σας επίτευγμα.

ΛΕΩΝ

Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε σήμερα κάποιον που θα σας ενθουσιάσει και θα θελήσετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτόν. Επιτέλους, ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια αναμενόμενη επίσκεψη από έναν στενό φίλο ίσως χρειαστεί να αναβληθεί. Αυτό θα μπορούσε να είναι απογοητευτικό γιατί τον περιμένατε πως και πως. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Ένας φίλος σας χρειάζεται σήμερα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που αντιμετωπίζει και τον έχει αγχώσει απίστευτα. Προσπαθήστε να τον κάνετε να ηρεμήσει, δίνοντάς του τις κατάλληλες συμβουλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είναι καιρός να ανησυχείτε για το μέλλον, αλλά για το παρόν. Ένα παρασκήνιο στη δουλειά σας θα σας αναστατώσει και θα σας κάνει να δείτε από διαφορετική γωνία τα πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πιο δημιουργικές και παιχνιδιάρικες πλευρές σας είναι ευκολότερες στην πρόσβαση και την έκφρασή τους. Έχετε μια ισχυρότερη ανάγκη να ζήσετε τη ζωή με έναν νέο τρόπο, όσο μεγάλοι ή μικροί και να είστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως ξοδέψετε περισσότερο χρόνο ή ενέργεια για να βοηθήσετε άλλους και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργούν ομαλά στην προσωπική σας ζωή σήμερα. Εξετάστε τρόπους βελτίωσης της επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα που κάνετε καθημερινά αυξάνονται και αυτό σας φαίνεται τελείως άδικο. Προσπαθήστε να τα τελειώσετε όλα και κατόπιν να επικεντρωθείτε σε όσα σας χαλαρώνουν και σας ηρεμούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα το ρίξετε με τα μούτρα στη δουλειά σας για να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες που έχετε. Από αύριο βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα