Λύθηκε το μυστήριο: Ο Ηλίας Γκότσης αποκαλύπτει γιατί τσακώθηκε με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018 και στο τέλος του κουίζ γνώσεων, είδαμε τον Ηλία Γκότση να καβγαδίζει με τον Θοδωρή Θεοδωρόπουλο. Ωστόσο, δεν προβλήθηκε το τι είχε προηγηθεί και έφτασαν σε αυτό το σημείο. Να σας θυμίσουμε ότι παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, γι’ αυτό και χρειάστηκε να τους χωρίσει άτομο της παραγωγής.

Ο Ηλίας σε δηλώσεις του στην κάμερα της παραγωγής, αποκάλυψε ακριβώς τι συνέβη και είχε την εν λόγω

αντίδραση: «Όταν έπαιζε η Μελίνα με τον Κώστα εμείς, όπως πάντα, κάναμε υποθέσεις για την απάντηση και ο Θοδωρής γύρισε με ειρωνικό ύφος και λέει “κάθεσαι και βοηθάς και προσπαθείς να πεις στην Μελίνα την απάντηση;”. Ήταν εριστικός και επιθετικός απέναντί μου… Δημιουργεί πρόβλημα και σε ‘μενα και στην ομάδα, εφόσον έχουμε αποφασίσει πως, αν δεν ταιριάζουμε για να κάνουμε παρέα, ο καθένας μπορεί να ακολουθεί τον δικό του δρόμο και να μην κάνει κακό στην ομάδα».

Η κόντρα τους φαίνεται να μην έχει τέλος, καθώς ο Θοδωρής τόνισε πως λόγω της κατάστασης είναι πολύ κοντά στο να “εκραγεί”: «Προφανώς ο Ηλίας ήθελε να πάρει το έπαθλο η Μελίνα για να το μοιραστούν. Είμαι λίγο σαν μία βόμβα έτοιμη να σκάσει! Γιατί, όπως έχω πει και παλιότερα, εδώ πέρα υπάρχει πολλή ψευτιά και υποκρισία… Κάποιοι κάνουν τα πάντα για να φτάσουν στο στόχο τους και, κακώς, κάποιοι τα ανέχονται».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά του με τον Γιάννη Σπαλιάρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα