Προβλέψεις Τρίτη 26 Ιουλίου 2017

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Αυτή είναι μια ημέρα αρκετά περίεργη για εσάς. Ωστόσο, αισθάνεστε ανταγωνιστικοί, ειδικά με ότι αφορά τα κεκτημένα σας. Μπορεί επίσης να είστε ανταγωνιστικοί στο ρομαντισμό και ακόμη και στις τέχνες. Η ενέργειά σας είναι υψηλή και θέλετε να δείξετε στον κόσμο τι μπορείτε να κάνετε!

Ταύρος(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Ορισμένες συνομιλίες είναι προκλητικές σήμερα. Παρ ‘όλα αυτά, σήμερα θα ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακής, οικιακής και ακίνητης περιουσίας. Στην πραγματικότητα, είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για αυτό που πιστεύετε.

Οι ανακαινίσεις, οι επισκευές και οι δραστηριότητες στο σπίτι έχουν την πλήρη προσοχή σας.

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Θα είστε ισχυροί όταν επικοινωνείτε με τους άλλους σήμερα επειδή θα έχετε μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και σε ό,τι έχετε να πείτε. Αυτό κάνει μια φανταστική μέρα για όσους ασχολούνται με πωλήσεις, μάρκετινγκ, διδασκαλία και δράση.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Ένα οικονομικό ζήτημα θα είναι σημαντικό σήμερα. Εάν κάνετε μια οικονομική διαπραγμάτευση, θα πιέσετε σκληρά για αυτό που θέλετε. Εάν υπάρχει κάτι που θέλετε να αγοράσετε – θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να κάνετε την αγορά. Και ναι, θα εργαστείτε σκληρά για να κερδίσετε χρήματα.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να ξεκινήσετε κάτι φρέσκο, ειδικά εάν μπορείτε να ενεργήσετε ανεξάρτητοι. Δεν θέλετε να λαμβάνετε εντολές από άλλους. Το σημαντικό είναι ότι έχετε μια έκρηξη ενέργειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο να διαφωνείτε με τους γύρω σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Πολλά συμβαίνουν πίσω από τις σκηνές αυτή τη στιγμή επειδή εργάζεστε σκληρά ή ετοιμάζεται ένα σχέδιο. Προσέξτε ότι κάποιος άλλος δεν εργάζεται ενάντια στα καλύτερα συμφέροντά σας. Ευτυχώς, τα πράγματα τείνουν να πηγαίνουν όπως τα θέλετε σήμερα.

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Είσαι πραγματικά εμπλεκόμενος με έναν φίλο ή μια ομάδα, ίσως στο σημείο να παγιδευτείς σε έναν διαγωνισμό. Ή η αλληλεπίδραση σας μπορεί να είναι φυσική. Όποια και αν είναι η περίπτωση, σήμερα θα μιλήσετε και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο! Έχετε όλη την δύναμη σήμερα να καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας με επιτυχία!

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Η φιλοδοξία σας είναι πολύ μεγάλη σήμερα. Έχετε στο μυαλό σας αρκετά σχέδια που θέλετε να αλοκληρώσετε. Κανείς δεν θα σας σταματήσει ακόμη και αν έχετε μερικές δυσάρεστες συναντήσεις. Ναι, είστε παρακινημένοι. Να θυμάστε ότι έχετε δίπλα σαςς άτομα που θα σας στηρίξουν.

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Έχετε σήμερα ισχυρές απόψεις και είστε έτοιμοι να τους υπερασπιστείτε, ειδικά σε συζητήσεις για την πολιτική, τη θρησκεία και τα φυλετικά ζητήματα. Δεν θα διστάσετε να μιλήσετε. Άλλοι θα είναι εξίσου θορυβώδεις για θέματα που αφορούν τη δημοσίευση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την ιατρική και τη νομοθεσία.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Συζητήσεις σχετικά με την κοινή ιδιοκτησία και τις κληρονομιές, θα ασχοληθείτε σήμερα, επειδή σκοπεύετε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντα σας. Σε κάθε είδους διαμάχη, θα είστε αποφασιστικοί. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν την οικογένεια και το παιδί.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Αυτή είναι μια μέρα για να ασχοληθείτε με συνεργάτες και στενούς φίλους επειδή πιθανών υπάρξουν διαφωνίες. Προσπαθήστε να ακούσετε και την γνώμη των άλλων, ίσως να έχουν δίκιο. Αναζητήστε μια λύση για να επιλύσετε τα προβλήματα σας.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Περνάτε ένα διάστημα με αρκετή δουλειά αλλά και ενέργεια! Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια είναι να είστε παραγωγικοί και να εργάζεστε σκληρά. Μην απομακρύνεστε από το να συζητάτε με συναδέλφους ή να ανταγωνίζεστε στο σημείο όπου είστε αντιπαραγωγικοί. Να φέρεστε έξυπνα!

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα