Προβλέψεις Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Μετράς δυνάμεις για να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να αλλάξεις όλα αυτά που μέχρι σήμερα ανεχόσουν γιατί σε είχε πιάσει ένας «ωχ-αδελφισμός». Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιείς πως για να αλλάξει ότι σε ενοχλεί πρέπει να πάψεις να το ανέχεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Τα τελευταία γεγονότα σε έχουν κάνει λίγο πιο αισιόδοξο πως τα πράγματα

θα πάνε καλύτερα. Κι αυτό γιατί καταλαβαίνεις πως όταν κάτι πιάσει πάτο αυτόματα οδηγεί σε μια λύση. Έχοντας πάρει δυνάμεις –ψυχικές και σωματικές- από τις ολιγοήμερες διακοπές είσαι πιο έτοιμος/η να διεκδικήσεις τις εξελίξεις που θέλεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Δεν μπορείς να μην δείχνεις πως σε ενοχλούν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, δεδομένου πως αυτά στα οποία αντιδράς έχουν αντίκτυπο σε όλους και όχι μόνο σε σένα. Άλλωστε, σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα μια χαρά σου πηγαίνουν. Απλά έχει ξυπνήσει μέσα σου αυτό το «να αλλάξουμε τον κόσμο».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η σημερινή μέρα θα έχει ξεκούραση, βόλτες, συναντήσεις και εσωτερικούς απολογισμούς. Δεν τα πήγες και άσχημα φέτος, η εξέλιξη ήταν αρκετά σημαντική για τους καρκίνους που μέτρησαν σωστά τις δυνάμεις τους και ούτε υποτίμησαν τον εαυτό τους, αλλά ούτε υπερεκτίμησαν τις δυνάμεις τους.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ένας αλλά λέων! Όπου πηγαίνεις ξεχωρίζεις, όπου θέλεις να επιβληθείς τα καταφέρνεις, όταν θέλεις να κλέψεις την παράσταση μπορείς. Αυτό που δεν σου αρέσει καθόλου είναι να σου επισημαίνουν αυτό στο οποίο κάνεις λάθος –για να προλάβεις λοιπόν να μην το ακούσεις, φρόντισε να το αποφύγεις από μόνος σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μερικές φορές παίρνεις τα πράγματα πιο προσωπικά από όσο πρέπει. Αυτά που συμβαίνουν δεν γίνονται γιατί εσύ έκανες κάτι λάθος, αλλά γιατί οι συγκυρίες οδήγησαν εκεί κι αυτό δεν έχει να κάνει με τις δικές σου πράξεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βελτιώσεις τη δική σου προσωπική θέση- με δουλειά, πυγμή και κατάρτιση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Κάποιος πάρταρε στα άκρα και τώρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Μήπως είσαι εσύ; Μήπως μέσα σε όλο αυτό το πάρτι κάπου ξέφυγες και λίγο; Δεν πειράζει. Θυμήσου αυτό το «μια ζωή την έχουμε», απλά φρόντισε από εδώ και στο εξής να επανακτήσεις το self control σου που τόσο αγαπάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αυτό το σενάριο του «τρέχω και δεν φτάνω» σε έχει κουράσει, γιατί νιώθεις πως έχεις τρέξει πολύ στη ζωή σου και πλέον είναι η ώρα για να σου ανταποδώσει κάτι και αυτή, λίγο πιο άκοπα. Όμως, σήμερα που η μέρα είναι πιο χαλαρή και το μυαλό σου πιο καθαρό συνειδητοποιείς ποιες μικροαλλαγές πρέπει να κάνεις στη ζωή σου για να ραλάρουν όλα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Easy like Sunday morning. Απολαύστε τις στιγμές και γεμίστε μπαταρίες, προσέχοντας τον εαυτό σας, καθώς κάθε φορά που είστε χαλαροί, τότε ακριβώς ο οργανισμός σας αποδεικνύεται πιο ευαίσθητος. Από μια πρόσφατη γνωριμία εμφανίζεται μια νέα επαγγελματική ευκαιρία που αν εκμεταλλευτείτε σωστά θα αποδώσει τα μέγιστα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Καιρό τώρα θέλετε να ανοίξετε μια συζήτηση με το άλλο σας μισό για να πείτε όλα αυτά που σας στενοχωρούν ή σας ενοχλούν και δεν ξέρετε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να γίνει αυτό για να μην ξεσπάσουν… καταιγίδες μέσα στις γιορτές. Όσο καταπιέζεστε, όμως, τόσο αυτό φθείρει τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Επιστροφή στις ρίζες. Αυτό με κάποιο τρόπο για εσάς είναι το καλύτερο φάρμακο, αφού ουσιαστικά σας φέρνει σε επαφή με τον εαυτό και τα θέλω σας και σας βοηθά να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τη ζωή σας. Η ουσία είναι κάτι που πάντα αναζητάτε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένας άνθρωπος από το παρελθόν σας στριφογυρνά στο μυαλό σας και η συνάντηση δεν θα αργήσει να έρθει. Είστε έτοιμοι, όμως, να αντιμετωπίσετε αυτή τη συνάντηση; Επειδή θα χρειαστεί να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, σκεφτείτε καλά τι θέλετε και τι είστε έτοιμοι να θυσιάσετε και τι όχι.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα