Γνωστή Ελληνίδα αποκαλύπτει: “Ο σύντροφος μου αν δεν βρίσκει έτοιμο φαγητό από εμένα τότε έχουμε φωνές!”

Συνέντευξη στο περιοδικό You παραχώρησε η Josephien Wendel, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφο της, Βασίλη Μιχαήλ.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως δεν ερωτεύτηκε τον εφοπλιστή μόνο για την εξωτερική του εικόνα, αλλά γιατί καθημερινά ανακαλύπτει πολλά πράγματα πάνω του, τα οποία είναι άξια θαυμασμού. Η Josephine δεν δίστασε να εκμυστηρευτεί πως αν δεν μαγειρέψει η ίδια το φαγητό της ημέρας, είναι ένας λόγος για να τσακωθεί με τον Βασίλη.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Γιατί τσακώνεστε συνήθως;

Είναι παραδοσιακός άντρας και ως εκ τούτου έχει συγκεκριμένες εμμονές

και επιθυμίες για τις οποίες ποτέ δεν κάνει πίσω. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην του μαγειρέψω εγώ προσωπικά καθημερινά το φαγητό. Θέλει να το βρίσκει έτοιμο από εμένα και εάν δεν τα καταφέρω κάποια στιγμή τότε έχουμε φωνές.

Οι αντίζηλές σου ξέρεις τι λένε; Η Ζόζεφιν “έπιασε την καλή” με τον εφοπλιστή!

Επειδή ακούω κι εγώ διάφορα, ας μάθουν αυτοί που τα λένε ότι εδώ και αρκετά χρόνια δεν στηρίχτηκα ποτέ σε καμία ξένη τσέπη για να φτιάξω την ζωή μου! Δεν έψαχνα απεγνωσμένα έναν εφοπλιστή, είναι γελοία πράγματα αυτά. Δόξα τον Θεό κάνω δουλειά που αγαπώ, για τη οποία, μάλιστα, αμείβομαι μια χαρά και μπορώ να συντηρώ μόνη τον εαυτό μου και το σπίτι μου.

Ο σύντροφος σου σε ζηλεύει όταν σε βλέπει να φοράς μικροσκοπικά ρούχα;

Δεν έχει λόγο να το κάνει, εξάλλου δεν δίνω ποτέ δικαίωμα εγώ σε κανέναν να κάνει την παραμικρή κίνηση.

Ξοδεύει πολλά ευρώ για λουλούδια;

Το είδος μουσικής που υπηρετώ δεν επιτρέπει λουλούδια, κάτι το οποίο δεν είναι γενικότερα της αισθητικής μου στο επάγγελμα που κάνω!

Keywords
Τυχαία Θέματα