Προβλέψεις Τρίτη 25 Ιουλίου

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Πρόκειται για ένα πολύ διασκεδαστικό διάστημα! (Αν είστε τυχεροί και είστε διακοπές.) Ωστόσο, σήμερα θα νιώσετε ευτυχείς αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να οργανωθείτε καλύτερα. Έχετε πολλά πράγματα με τα οποία εργάζεστε και καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείτε με την υλοποίηση τους,

Δίδυμοι(20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Τα θέματα της αρχικής, οικογενειακής και ακίνητης περιουσίας είναι η κύρια εστίασή σας αυτή τη στιγμή. Πολλά συμβαίνουν! Πολλοί από εσάς ανακαινίζετε ή πιέζετε τα έπιπλα γύρω. Ωστόσο, σήμερα, αισθάνεστε πιο δημιουργικοί

και με περισσότερη όρεξη. Γιατί να μην αφιερώσετε λίγο χρόνο για καλή συμπεριφορά;

Δίδυμοι(21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)
Σύντομα ταξίδια και ένα απασχολημένο και γρήγορο πρόγραμμα έχετε να αντιμετωπίσετε. Σήμερα όμως οι επισκευές στο σπίτι και οι οικογενειακές συζητήσεις θα είναι σημαντικές. Ένα θηλυκό μέλος της οικογένειας θα μπορούσε να βρίσκεται στην εικόνα. Θέλετε να διαφωτίσετε τους άλλους και να μοιραστείτε τις έξυπνες απόψεις σας.

Καρκίνος(21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)
Σήμερα είστε περίεργοι για πολλά πράγματα. Θέλετε να είστε “μέσα σε όλα” και ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας. Αυτή την εβδομάδα εστιάζεστε στην προσοχή σας στα χρήματα και στις οικονομικές συναλλαγές. Και σήμερα είστε γεμάτοι έξυπνες ιδέες. Σημείωση: Θα εμπιστευτείτε το ένστικτο σας σήμερα περισσότερο από το μυαλό σας.

Λέων(23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος, επειδή ο Ήλιος και ο φλογερός Άρης είναι και οι δύο στο σημάδι σας που ενισχύει την ενέργειά σας και την εμπιστοσύνη σας. Φέρνουν σε σας ανθρώπους και ευνοϊκές καταστάσεις. Σήμερα οι ιδέες για τα χρήματα και τα θέματα που σχετίζονται με τις αγορές, τα κέρδη και τις ταμειακές ροές είναι πρώτες στο μενού σας.

Παρθένος(23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Τόσο η Σελήνη όσο και ο Ερμής είναι στο ζώδιο σας σήμερα, και αυτό σας κάνει να νιώθετε πολύ καλά. Θα έχετε όρεξη να δοκιμάσετε καινούρια πράγματα Και όταν η Σελήνη είναι στο ζώδιο σας, αυξάνει τις αντιδράσεις σας σε όλα και σας φέρνει λίγη επιπλέον καλή τύχη!

Ζυγός(23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, επειδή είστε αποφασισμένοι, εστιασμένοι και χαρούμενοι να εργάζεστε μόνοι. Δεν θα παραβλέψετε λεπτομέρειες και θα παραμείνετε στην πορεία με το καθήκον σας. Ωστόσο, οι αλληλεπιδράσεις με μια ομάδα, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αλληλεπιδράσεις, μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή.

Σκορπιός(23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)
Μια ανταλλαγή με μια νέα γνωριμία θα είναι σημαντική σήμερα. Ίσως να έχετε κάτι που πραγματικά θέλετε να πείτε επειδή η φιλοδοξία σας τώρα προκαλείται. Ξέρεις ότι λάμπεις στα μάτια των άλλων και έτσι θέλεις να κάνεις μια μεγάλη εντύπωση!

Τοξότης(22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Ταξίδια οποιουδήποτε είδους θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Σήμερα όμως, για κάποιο λόγο, οι προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με την ιδιωτική σας ζωή φαίνεται να είναι δημόσιες, ειδικά στα μάτια των αφεντικών ή της οικογένειας σας. Κάντε κάποιο έλεγχο ζημιών εάν είναι απαραίτητο. Μείνετε στην κορυφή των πραγμάτων.

Αιγόκερως(22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα! Νιώθετε ανήσυχοι και ανυπόμονοι για περιπέτεια. Εάν μπορείτε να ταξιδέψετε κάπου – με κάθε τρόπο να το κάνετε. Ωστόσο, θα είστε εξίσου ευχαριστημένοι αν μπορείτε να μάθετε κάτι συναρπαστικό και καινούργιο, επειδή βασικά θέλετε να επεκτείνετε την εμπειρία σας στον κόσμο.

Υδροχόος(20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)
Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε περισσότερο αυτό το διάστημα. Εν τω μεταξύ, σήμερα η εστίασή σας θα είναι με θέματα που σχετίζονται με την κοινή ιδιοκτησία, τις κληρονομιές, τους φόρους, το χρέος και τις λεπτομέρειες γραφειοκρατίας. Ίσως να μην τα καταφέρετε όλα, αλλά προσπαθήστε να ολοκληρώσετε τις πιο σημαντικές υποθέσεις.

Ιχθείς(19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Περνάτε ένα διάστημα που πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην εργασίας σας. Δεν σας πειράζει γιατί έχετε την ενέργεια να δώσετε κάτι σε όλα όσα έχετε. Σήμερα, όμως, επειδή η Σελήνη είναι απέναντι από το ζώδιο σας, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους γύρω σας.

Από την Αντιγόνη Θάνου

Keywords
Τυχαία Θέματα