Προβλέψεις Τρίτη 25 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όσο ο μήνας πλησιάζει προς το τέλος του και εσείς νιώθετε πως πρέπει επιτέλους να τακτοποιήσετε κάποια ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον των επαγγελματικών σας που έχετε επιτρέψει να αιωρούνται. Όσο πιο σίγουροι νιώθετε για τον εαυτό σας τόσο καλύτερα θα εξελιχθούν όλα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αυτό που δεν πρέπει να συμβεί είναι να χάσετε την υπομονή σας, καθώς έτσι θα κινδυνεύσετε να χάσετε και το δίκιο σας. Πρώτα

σκέφτεστε, μετά μιλάτε. Αυτός είναι ο χρυσός κανόνας που αυτές τις μέρες θα σας σώσει από κακοτοπιές και λάθος κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η ημέρα θα έχει προκλήσεις και συναντήσεις που θα σας βάλουν στη διαδικασία να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Μπορείτε να ξεχωρίσετε και να γοητεύσετε τα πλήθη όταν το αποφασίσετε –και όλο αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μερικές φορές ο εγωισμός σας μπαίνει πάνω από όλα και δίνετε εξηγήσεις με κριτήριο πως το σύμπαν λίγο-πολύ περιστρέφεται γύρω από εσάς! Μην προσπαθήστε να εξηγήσετε τις συμπεριφορές άλλων με προσωπικά κριτήρια και δεύτερες σκέψεις, μερικές φορές τα πράγματα είναι πιο απλά από όσο φαίνονται.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Έχετε συνηθίσει να έχετε το πάνω χέρι στην προσωπική σας ζωή και να είστε εσείς που παίρνετε τις αποφάσεις, έτσι τώρα που έχετε πάθει ένα… κεραυνοβόλο χτύπημα και δεν ελέγχετε ακριβώς την κατάσταση νιώθετε κάπως χαμένοι. Αντί να το φοβηθείτε, απολαύστε το.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Υπάρχουν στιγμές που νιώθετε πως «ταβανιάζετε» και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας και να βάλετε προτεραιότητες. Προσπαθήστε να βάλετε μπροστά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, κρατώντας όμως μια ισορροπία με την προσωπική σας ζωή.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ο τελευταίος καιρός σας έχει φέρει αρκετές μετακινήσεις, αλλαγές, σε κάποιους επαγγελματικά ταξίδια και σχετικές ανακατατάξεις σε μια καθημερινότητα που για καιρό ήταν πολύ σταθερή. Αποδεχτείτε τα νέα δεδομένα και προσπαθήστε να είστε δημιουργικοί μέσα σε αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Έχετε την απαίτηση από όσους έχετε στηρίξει και βοηθήσει να το αναγνωρίζουν και με τον τρόπο τους να σας το ανταποδώσουν όταν χρειαστεί, αλλά ίσως κάποιες συμπεριφορές σήμερα σας απογοητεύσουν. Θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά ποιοι αξίζουν ίσως μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Συνήθως είστε αισιόδοξοι και πάντα βρίσκετε λύσεις ακόμα και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, όμως υπάρχουν και μέρες που σας πιάνουν απογοητεύσεις και μαυρίλες. Μην τις αφήσετε. Όσο πιο θετικά σκέφτεστε τόσο καλύτερα πηγαίνουν όλα, καθώς εκπέμπετε αυτή την καλή σας ενέργεια που σας σώζει πάντα από κακοτοπιές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Στη σκέψη και στις αποφάσεις σας κινήστε πάντα με τετράγωνη λογική, όμως αυτό δεν μπορεί να συμβεί και στις συναισθηματικές σχέσεις σας που κάποιες φορές με τη λογική ούτε εξηγούνται, ούτε λύνονται προβλήματα και παρεξηγήσεις. Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι το στοιχείο που πρέπει να επιστρατεύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μέσα σε ένα περιβάλλον αστάθειας και πολλών ανακατατάξεων γύρω σας, εσείς φαίνεται να ξεχωρίζετε για τις επιδόσεις σας και κάνετε κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες για το μέλλον που σας καθησυχάζουν και σας δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας που σας είναι απαραίτητο αυτή την εποχή.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Είναι καλό να αναγνωρίζετε τα λάθη σας, να τα διορθώνετε και να προχωράτε προσπαθώντας να μην τα επαναλάβετε, αλλά δεν έχει κανένα νόημα να κολλάτε στο παρελθόν και να σκέφτεστε τι θα γινόταν αν είχατε πράξει κάτι διαφορετικά. Ό,τι έγινε, έγινε, προχωρήστε παρακάτω.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 25 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα