Προβλέψεις Τρίτη 17 Οκτωβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Αν προσπαθήσετε να αναλύσετε τα πράγματα πάρα πολύ τότε ίσως ζαλιστείτε. Θα είναι καλύτερο για σας να πάτε με τη ροή των πραγμάτων, όσο μπορείτε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι πιθανό να διαπιστώσετε ότι κάτι ή κάποιος θα φύγει από τη ζωή σας ή θα βγείτε εσείς από τον κύκλο επιρροής του.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Οι δυνάμεις σας είναι μεταβλητές καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και δεδομένου αυτού, θα πρέπει να μην ανησυχείτε πάρα πολύ που κάποια πράγματα μπορεί

να πάνε εκτός σχεδίου. Η διατήρηση ενός χαμηλού προφίλ θα βοηθήσει ώστε να παραμείνουν τα πράγματα διευθετημένα. Τις επόμενες εβδομάδες μπορείτε να μάθετε πολλά για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μπορεί σήμερα να μην είναι η μέρα σας αλλά πρέπει να μην το βάλετε κάτω και να συνεχίσετε ό,τι κάνετε όσο καλύτερα μπορείτε. Μην έχετε υψηλές προσδοκίες, εργαστείτε για να παραμείνετε θετικοί και προσπαθήστε να μην αισθάνεστε ένοχοι εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως εσείς θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πιθανότατα θα αισθανθείτε μία ισχυρότερη ώθηση για διασκέδαση από το συνηθισμένο και έτσι θα αφήσετε τις ανησυχίες για λίγο πίσω. Μην αγνοήσετε ή αρνηθείτε την ευκαιρία αυτή. Ωστόσο κάποιο άγχος καραδοκεί γι αυτό να είστε προσεκτικοί στο τι λέτε και σε ποιον το λέτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι δυνάμεις σας θα αλλάζουν μέσα στην ημέρα χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Εάν τα προβλήματα είναι επιφανειακά, μη δώσετε σημασία, θα υπάρξουν καλύτερες ημέρες από σήμερα για να ταξινομήσετε τα πράγματα. Θέματα σπιτιού και οικογένειας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τις επόμενες εβδομάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Μην αφήσετε τις πρωινές σας ανησυχίες να επηρεάσουν την ημέρα σας. Έτσι, σκεφτείτε πριν μιλήσετε, ειδικά στους αγαπημένους σας. Προσπαθήστε να επιδιώξετε την τελειότητα σε όσους βρίσκονται γύρω σας καθώς θα απογοητευτείτε αν δεν ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας. Τις επόμενες εβδομάδες δοκιμάστε να «ανοιχτείτε» σε περισσότερους ανθρώπους και αφήστε τους να δουν το πραγματικό σας εαυτό που μερικές φορές κρατάτε κρυμμένο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσεγγίστε τα πράγματα προσεκτικά και σκεφτείτε τα καλά προτού κάνετε μια κίνηση. Είναι ίσως καλύτερο να μην κάνετε τίποτα και να αναβάλλετε το ο,τιδήποτε για μια άλλη μέρα, καθώς τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Έφτασε η ώρα να προβληματιστείτε για τις αξίες, την οικονομική σας θέση και για ό, τι στην πραγματικότητα αξίζετε πραγματικά στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οι δυνάμεις σας δεν είναι πολύ θετικές σήμερα και αλλάζουν συνεχώς, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε ό, τι περνάει από το χέρι σας ώστε να παραμείνετε θετικοί και να μην ενοχληθείτε εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλετε. Μπορεί να μην είναι η μέρα σας σήμερα, αλλά οι επόμενες εβδομάδες θα σας αποζημιώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα ίσως υπάρξει κάποια διαφωνία και φυσικά θα πρέπει να προσπαθήσετε να την αποφύγετε. Μερικές φορές αυτό δεν είναι δυνατόν και ενδεχομένως θα προκληθεί δυσαρέσκεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό, οπότε πηγαίνετε όσο μπορείτε με τη ροή. Προσέξετε να μην υπερβάλλετε με τον εαυτό σας για να αισθανθείτε σημαντικοί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Αυτό που φαίνεται πιθανόν είναι ότι υπάρχει κάποιο αδιέξοδο με κάποιον ώστε να έχετε περισσότερη ελευθερία να κάνετε τα πράγματα που θέλετε. Αυτό ίσως να περιλαμβάνει κάποιον κοντά. Είναι καλό να χειριστείτε τα πράγματα προσεκτικά, ώστε να μην αφήσετε τον εαυτό σας εκτεθειμένο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Σήμερα ο οικονομικός τομέας είναι λίγο ασταθής, κάνετε υπομονή και αποφύγετε πράγματα που σχετίζονται με αυτόν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στρέψετε την προσοχή σας σε μεγαλύτερες πτυχές της ζωής σας, καθώς θα μπορούσατε να έχετε διάφορες ευκαιρίες τις επόμενες εβδομάδες. Να είστε ανοιχτοί σε όλα αλλά μην παίρνετε σκληρές και γρήγορες αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Oι σεληνιακές δυνάμεις δημιουργούν ένα μεταβαλλόμενο μοτίβο που μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας, γι αυτό μη δραστηριοποιηθείτε πολύ. Ίσως διαπιστώσετε ότι τα πράγματα φαίνονται συναρπαστικά αλλά ταυτόχρονα βρείτε τι σας επηρεάζει και σας κάνει να νιώθετε άβολα. Είναι σημαντικό να μην «ανατινάξετε» τα πράγματα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα