Top 3! Αυτά είναι τα 3 star προϊόντα της Θεανώς Μπέλλα που… ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ

Η Θεανώ Μπέλλα δεν είναι τυχαία η ΚΟΡΥΦΑΙΑ (ναι με κεφαλαία) σε ότι έχει να κάνει με την επιδερμίδα μας. Το «μαγικό» της άγγιγμα είναι απαραίτητο σε όλες μας και επεκτείνεται από τα χέρια της στα πιο λαχταριστά προϊόντα. Ναι, ναι,σε περίπτωση που δεν το ήξερες, η Θεανώ δημιουργεί τα δικά τη προϊόντα περιποίησης που απλά κάνουν θαύματα για το δέρμα και παρακάτω έχουμε τα αγαπημένα μας. Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις; Έχουμε και λέμε…

Bellox
Είναι το θαυματουργό πράσινο ζελέ που δεν λείπει από το νεσεσέρ καμίας σταρ (το

έχει και η Φαίη μας). Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο ζελέ που συνδυάζει μία σύγχρονη δραστική ουσία (κυτοκίνη λέγεται) με τρία πολύτιμα αιθέρια έλαια υψηλής ποιότητας! Πως δρα η κυτοκίνη; Μειώνει τα διεγερτικά νευρικά σήματα προς τους μιμικούς μύες, αυτούς δηλαδή που δημιουργούν τι ρυτίδες έκφρασης. Δρα δηλαδή παρόμοια με το botox γι᾽αυτό και ονομάζεται καλλυντικό botox. Έχουμε δηλαδή ένα απόλυτα ασφαλές, botox σε μορφή ζελέ… τέλειο; Που να διαβάσεις και για τα υπόλοιπα προϊόντα.

Instant Lift
To Instant Lift είναι ένα υδατικό πολυκαλλυντικό νέας γενιάς που έχει σαν αποτέλεσμα αυτό που λέει και το όνομά του… άμεσο λιφτ! Και όταν λέμε άμεσο, εννοούμε μέσα σε 5 μόλις λεπτά! Μακροπρόθεσμα μάλιστα, χάρη στην πρωτοποριακή και τελευταίας τεχνολογίας σύνθεσή του, ανανεώνει το περίγραμμα του προσώπου χαρίζοντάς μας πιο νεανική όψη. Πως τα καταφέρνει όλα αυτά1; Χάρης τα τέσσερα δραστικά συστατικά του: Τα πολυσακχαρίδια Σόργου που δημιουγούν μια συσφιγκτική μεμβράνη, ένα τριπεπτίδιο που διεγείρει τη βιοσύνθεση ζωτικών συστατικών του δέρματος, το υδατοδιαλυτό σύμπλεγμα βιταμινών Α, Ε και F που ενισχύουν την δράση των παραπάνω και τέλος τα 6 αιθέρια έλαια που στοχεύουν στην ανανέωση και αναγέννηση του δέρματος. Τι άλλο να πούμε;

Ζελέ Βιταμίνης
Ένα δροσερό ζελέ με ρετινόλη για κάθε τύπο δέρματος που εφαρμόζεται σε πρόσωπο και λαιμό αλλά ΚΑΙ γύρω από τα μάτια. Τι κάνει; Βελτιώνει τις ρυτίδες, γεμίζει τις πτυχές που έχουν δημιουργηθεί στο πρόσωπο αλλά κυρίως χτίζει τον ιστό της επιδερμίδας! Καθώς περιέχει ιστοανακλαστικά συστατικά, ομαλοποιεί το ανάγλυφο της επιδερμίδας κάνοντας το δέρμα πιο κρουστο και σφρηγηλό. επίσης έχει λευκαντική δράση, βοηθά στην μείωση της κατακράτησης (σακούλες) κάτω από τα μάτια και βελτιώνει τους μαύρους κύκλους… Ξέρουμε, αναρωτιέσαι τι δεν κάνει. Δεν ξέρουμε; Τα κάνει όλα!

Τώρα όσο για το που θα τα βρεις… κάνε ένα κλικ στο http://www.theanobella.gr/ και μάθε τα πάντα για την Θεανώ Μπέλλα, τις υπηρεσίες της αλλά και τα λατρεμένα μας προϊόντα!

Διάβασε ακόμα:

Πονάνε τα μαλλιά; Ναι πονάνε και ξέρουμε γιατί;

#PearlNails γιατί αυτή την Τετάρτη θέλαμε κάτι λίγο πιο… chic

Top 10: Οι καλύτερες κοτσίδες για τον χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα