Προβλέψεις Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα ακούσεις να σου λένε πολλά, όπως εξάλλου συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες. Ξέρουμε πόσο έχεις βαρεθεί, γι’ αυτό σε συμβουλεύουμε να μην δίνεις σημασία.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και όλοι σου προτείνουν να βγείτε και να διασκεδάσετε δεν θες με τίποτα και προτιμάς να έχεις λίγες ώρες περισσότερες να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις μόνη σου, μέχρι να έρθουν οι διακοπές σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καυγάδες και οι εντάσεις

με τον σύντροφό σου, τους φίλους ή την οικογένειά σου είναι πια καθημερινό φαινόμενο και σου χαλάνε τη διάθεση. Τι θα έλεγες αν την επόμενη φορά διαχωρίσεις απλά τη θέση σου και φύγεις με ελαφρά βηματάκια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα περάσεις αρκετές ώρες ταξινομώντας λογαριασμούς, τακτοποιώντας υποχρεώσεις και ψάχνοντας να βρεις λύσεις για να καλυτερεύσεις τα οικονομικά σου που τελευταία αποτελούν τον μεγαλύτερο πονοκέφαλό σου.

ΛΕΩΝ

Αυτό το διάστημα σε συμβουλεύουμε να μην μείνεις μέσα στο σπίτι μόνη σου, να μην αφήσεις οικογενειακές υποχρεώσεις να πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητά σου και να μην μιλάς πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις βαρεθεί να προσπαθείς μόνο εσύ να διατηρήσεις τις σχέσεις με τους φίλους σου χωρίς την παραμικρή ανταπόκριση από εκείνους. Κάνε τους μια τελευταία κουβέντα και τράβα διαφορετικό δρόμο αν δεν δεις να αλλάζουν.

ΖΥΓΟΣ

Άφησε τη μοναξιά σου στην άκρη και άρχισε να λες ναι σε όλες τις προτάσεις που θα σου κάνουν, φίλοι, γνωστοί και συνάδελφοι. Βγες, διασκέδασε και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου ρίξει τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θες να έχεις τον απόλυτο έλεγχο και το πρώτο λόγο στη δουλειά σου, όμως στο τέλος αναγκάζεσαι να κάνεις εσύ τα πάντα και να γυρνάς κουρασμένη και χωρίς ενέργεια. Άρχισε από σήμερα να βάζεις τα όρια΄σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις επιτρέψει σε πολλά άτομα να κριτικάρουν τη ζωή σου και τις αποφάσεις σου. Άλλο το να μπορεί να λέει κάποιος ελεύθερα τη γνώμη του και άλλο να προσπαθεί να σου αλλάξει τον τρόπο που ενεργείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταμάτα πια να φροντίζεις μόνο τους άλλους και να παραμελείς τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Αν δεν το κάνεις εσύ, ποιος περιμένεις να το κάνει;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά τα διλήμματα των ημερών και εσύ ανάμεσά τους να προσπαθείς να κάνεις αυτό που είναι σωστό και συμφέρον για σένα. Επειδή θα τα βρεις σκούρα, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από όλους όσους σε αγαπούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτό το διάστημα θες να το περάσεις μόνη σου, στο σπίτι, συντροφιά με σβηστά φώτα και υποτονική μουσική. Δεν είναι κακό, πες πως απλά είναι μια φάση και σύντομα κάνε κάτι διαφορετικό.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα