Ηλίας Γκότσης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του στο Survivor 2018!

Ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον μεγάλο τελικό του Survivor 2018, παρόλα αυτά, μεγάλος νικητής ήταν ο Μαχητής.

Ο Ηλίας κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο με τις ψήφους του, του χάρισε το πολυπόθητο έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ. Μετά τη μεγάλη του νίκη, ο personal trainer έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα από το παιχνίδι

και στη λεζάντα, έγραψε: “Το σημαντικότερο κατόρθωμα στην ζωή είναι να μην τα παρατάς και να μάχεσαι μέχρι το τέλος.. Η ζωή μας μπορεί να είναι γεμάτη με «στίβους μάχης» αλλά όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε στηρίζουν, κάθε εμπόδιο γίνεται κι ευκολότερο. Νιώθω τυχερός γιατί σε αυτό το ταξίδι δεν είχα δίπλα μου μόνο την ομάδα μου αλλά είχα συνοδοιπόρους και όλους εσάς. Η αγάπη σας είναι το μεγαλύτερο μου έπαθλο
Σας ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου!!!!
ΜΑ-ΧΗ-ΤΕΣ”!

Δείτε την ανάρτηση του:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ▪️ʀᴇᴍᴇᴍʙᴇʀ ᴡʜʏ ʏᴏᴜ sᴛᴀʀᴛᴇᴅ..▪️ (@ilias__gkotsis) στις 16 Ιούλ, 2018 στις 10:55 πμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Η δημόσια απάντηση στο αναληθές δημοσίευμα για το τροχαίο της Τζένης Μπαλατσινού και η ενόχληση της!

Keywords
Τυχαία Θέματα