Προβλέψεις Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για τη σημερινή ημέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να εκτιμήσετε σωστά που αξίζει να αφιερώσετε το χρόνο σας και την ενέργειά σας και να μείνετε μακριά από όλους όσους σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τώρα πια ξέρετε πολύ καλά σε ποιους μπορείτε και αξίζει να βασιστείτε όταν θα προκύψει κάποιο θέμα. Σε φιλικό επίπεδο σας συμβουλεύουμε να είστε επιφυλακτικοί και να μην παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα προκύψουν κάποια θέματα τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά

και για να τα λύσετε θα πρέπει να επιστρατεύετε και τη συναισθηματική σας ευφυΐα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θέλετε να βγαίνετε περισσότερο, να φλερτάρετε συνεχώς, νιώθετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και διεκδικείτε όλα όσα σας ανήκουν. Συνεχίστε έτσι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν και πολλοί σας πλήγωσαν το τελευταίο διάστημα, μη βιαστείτε να πάρετε το αίμα σας πίσω. Σκεφτείτε καλά κάθε κίνησή σας κάντε την επίθεσή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα καλό θα είναι να μην μπείτε σε πολλές συζητήσεις, να αποφύγετε σχόλια που μπορεί να σας εκθέσουν και να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ήρθε η ώρα να κουνηθείτε από τη θέση σας και να διεκδικήσετε με ήρεμο τρόπο όλα όσα σας ανήκουν στη δουλειά σας. Αν δεν το κάνετε εσείς, δεν θα το κάνει κανείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα αισθανθείτε ζήλια για το σύντροφό σας και θα του κάνετε μεγάλη σκηνή. Πριν όμως πείτε πράγματα που σίγουρα θα μετανιώσετε σκεφτείτε αν όντως τα πράγματα είναι έτσι όπως φαίνονται, ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Βρείτε χρόνο να κάνετε ένα μίνι ταξίδι με το σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή, αφού νιώθετε τον ρομαντισμό σας να χτυπάει κόκκινο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σας έχει πιάσει το πείσμα σας και είστε λίγο πριν έρθετε σε σύγκρουση με την οικογένεια, τους φίλους, το σύντροφο, τους συναδέλφους κτλ. Πριν το κάνετε όμως χαλαρώστε και σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν και το τελευταίο διάστημα ήσασταν συνεχώς σε εγρήγορση, σήμερα θα χαλαρώσετε και θα αισθανθείτε πιο ήρεμοι και αισιόδοξοι. Κυνηγήστε όσα θέλετε γιατί είναι το τέλειο διάστημα για να το καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα συναντήσετε τυχαία ένα πρόσωπο που θα σας κάνει μια τέλεια επαγγελματική πρόταση. Σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά πριν πείτε το μεγάλο ναι.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα