Η Αννίτα Πάνια με δεύτερη εκπομπή στο Epsilon – Όλες οι λεπτομέρειες

Η Αννίτα Πάνια βρίσκεται για χρόνια μπροστά στο τηλεοπτικό γυαλί και οι εκπομπές της απασχολούν ιδιαίτερα τους τηλεθεατές. Φαίνεται πως η παρουσιάστρια, θα δοκιμαστεί σε ένα καινούριο project, καθώς όπως όλα δείχνουν θα αναλάβει μια δεύτερη εκπομπή στο Epsilon.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε συζητήσεις για

την παρουσίαση του Love is Blind. Αν τελικά “δώσει” τα χέρια, αναμένεται να υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Αννίτα ξεχωρίζει για το χιούμορ και τον αυθορμητισμό της.

Στο Love is Blind οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν:

Ένα κορίτσι αναζητεί τον έρωτα. Το« Love Is Blind» της κλείνει τρία ραντεβού την ίδια μέρα! Υπάρχει, όμως, μια μικρή λεπτομέρεια: δεν θα μπορέσει να δει τα πρόσωπα των μνηστήρων πριν επιλέξει τον εκλεκτό της!

Με τη χρήση της τελευταίας 4G τεχνολογίας, τρεις άνδρες ζουν και κυκλοφορούν φορώντας πάνω τους από μία κάμερα. Το κορίτσι τούς παρακολουθεί από προνομιακή θέση! Μπορεί να τους μιλήσει και να τους γνωρίσει μέσα από την καθημερινότητά τους, και να ξεχωρίσει την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.

Βλέποντας τα πάντα μέσα από τις κάμερες: από το τι τρώνε για πρωινό μέχρι το πώς περνάνε μια μέρα στη δουλειά τους και τι κάνουν με τους φίλους και τις οικογένειές τους. Αποκτά έτσι μία εικόνα για όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Διαβάστε ακόμη:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποκαλύπτει ποιά είναι η μεγαλύτερή του ανασφάλεια

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε μετά από έξι μήνες σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα