Προβλέψεις Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα, ένα αγαπημένο σας πρόσωπο θα ζητήσει τη βοήθειά σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζει και πρέπει να βρει άμεσα λύση. Δώστε του τις κατάλληλες συμβουλές και μην προσπαθήσετε να το… ξεπετάξετε. Θυμηθείτε πόσες φορές έχει σταθεί στο πλευρό σας.

Ταύρος

Σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο σύντροφό σας, ο οποίος τα έχει βρει σκούρα στα επαγγελματικά του. Ξέρουμε πόσο τον αγαπάτε και γι’ αυτό μιλήστε του με ειλικρίνεια,

χωρίς να του χρυσώσετε το χάπι.

Δίδυμοι

Κάτι θα συμβεί με το σύντροφό σας και θα νιώσετε μεγάλη ζήλια. Προσπαθήστε όμως να διαχειριστείτε την όλη κατάσταση με τη λογική και μην κάνετε κινήσεις γρήγορες ή σκηνές, γιατί σίγουρα λίγο μετά θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Αν και το τελευταίο διάστημα όλοι προσπαθούν να σας προσεγγίσουν, εσείς είναι σαν να έχετε σχηματίσει ένα ψηλό τείχος και δεν αφήνετε κανέναν να περάσει. Ηρεμήστε, χαλαρώστε και βρείτε χρόνο για να τα… πείτε με τον εαυτό σας.

Λέων

Σήμερα θα υπάρξουν πολλές εντάσεις, τόσο στη δουλειά σας, όσο και στα προσωπικά σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και να μην πείτε πράγματα που θα παρεξηγηθούν. Βρείτε χρόνο το απόγευμα να βγείτε με φίλους.

Παρθένος

Αν και ο σύντροφός σου θέλει να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, εσύ το σκέφτεσαι συνεχώς και δεν μπορείς να καταλήξεις. Αφού τον αγαπάς και θες να μοιραστείς τη ζωή σου μαζί του, τι σε πιάνει και δεν μπορείς να αποφασίσεις;

Ζυγός

Μετά από μια δύσκολη και σούπερ απαιτητική περίοδο όπου είχες πολλά στο μυαλό σου και ήσουν συνεχώς αγχωμένη, όλα φτιάχνουν και η διάθεσή σου παίρνει ξανά ανοδική πορεία. Απόλαυσέ το!

Σκορπιός

Σήμερα είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις στο σύντροφό σου και μαζί να προσπαθήσετε να λύσετε κάποια θέματα που έχουν προκύψει και σας κρατούν σε απόσταση. Αν είσαι ελεύθερη τότε θα κάνεις μια νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει.

Τοξότης

Ένα θέμα θα προκύψει στα επαγγελματικά σου που για να λυθεί πρέπει να δείξεις μεγάλη υπομονή και διαλλακτικότητα. Μείνε μακριά από εντάσεις και τσακωμούς και επικεντρώσου στα projects που έχεις αναλάβει.

Αιγόκερως

Σήμερα θα είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση, σιγουριά και γοητεία και αυτό θα γοητεύσει όποιον βρεθεί στο δρόμο σου. Εκμεταλλεύσου το για να κάνεις μια γνωριμία που θα σε πάει παρακάτω, τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στα ερωτικά σου.

Υδροχόος

Σήμερα είσαι γεμάτη σκέψεις για το μέλλον σου. Πως θα μπορέσεις να κλείσεις τις τρύπες που έχουν προκύψει στα οικονομικά σου, πως θα βρεις μια καλύτερη δουλειά, πως θα λύσεις τα θέματα που υπάρχουν με τους φίλους σου κ.α. Μείνε ήρεμη και θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Ιχθύς

Ένα άτομο από το παρελθόν σας θα κάνει την εμφάνισή του και θα σας βάλει σε σκέψεις αν πρέπει να το δεχτείτε ξανά στη ζωή σας ή όχι. Σκεφτείτε καλά αν θα του δώστε μια δεύτερη ευκαιρία ή αν το θέμα αυτό έχει τελειώσει οριστικά για σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα