Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Λίγο μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης μας δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε χθες η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ανακοίνωσε on air τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. «Θέλω να το πω δημόσια, επειδή είμαι σε περιοδεία αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να το κρύβω άλλο. Και βέβαια έχει περάσει και το πρώτο τρίμηνο.

Και επίσης είμαι και υπερβολικά χαρούμενη. Δεν μπορώ να το κρατάω για τον εαυτό μου. Είμαι τρισευτυχισμένη», εξομολογήθηκε on air.

Η όμορφη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Φώτη Μπερνάντο.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των χαρμόσυνων νέων, η Πηνελόπη δημοσίευσε μια ολόσωμη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στη λεζάντα έγραψε: «Η ευτυχία μου είναι κάτι που αποκτήθηκε με πολύ κόπο και μετά από πολλές λάθος επιλογές… Σήμερα είμαι τρισευτυχισμένη και το οφείλω στον άνθρωπο που μ’ έκανε αυτό που πάντα ήθελα. Μαμά και αφοσιωμένη σύντροφο… @fotisbenardo i love u more than words can say».

Δείτε την εικόνα:

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on May 29, 2018 at 10:17am PDT

Διαβάστε ακόμα:

Στο νοσοκομείο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης – Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα